• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Insallah canim..🙏
Kasiginda belinde birsey hissediyormusun
Belim agriyo kasigimda cok nadir batiyo. Bide dun uyandigimda sirtimin iki kurek arasi cok agriyodu gogsume kadar batiyodu, bugun asagi inmis agri. Oncesinde hasta gb olmasam belirti derdim belki. O agri asagi indi resmen nieyse

bazı kişilerde belirti olmayabiliyormuş yada sadece belirtilerin birtanesi oluyormuş bendede şiddetli kasık ağrısı olmuştu ilaç içmek zorunda kalmıştım ama 4 ve 5. günden sonra olmuştu
Bide cok ilac icioruz ya onlarinda etkisi bence

Belim agriyo kasigimda cok nadir batiyo. Bide dun uyandigimda sirtimin iki kurek arasi cok agriyodu gogsume kadar batiyodu, bugun asagi inmis agri. Oncesinde hasta gb olmasam belirti derdim belki. O agri asagi indi resmen nieyse
Ya cok yatip kendimi dinlediğim için midir nedir ben de ara ara kasigimda birsey hissediyorum bugun az az ama dediğim gibi kendimi cok dinliyorum ben...bir de çatlama iğnesi yaptim bol bol o da yumurtaliklarda bi hareketlenme yapmis olabilir.. Oyle belirgin hiiiic birsey hissetmiyorum erken olduğundandır ins:dua:

Ya cok yatip kendimi dinlediğim için midir nedir ben de ara ara kasigimda birsey hissediyorum bugun az az ama dediğim gibi kendimi cok dinliyorum ben...bir de çatlama iğnesi yaptim bol bol o da yumurtaliklarda bi hareketlenme yapmis olabilir.. Oyle belirgin hiiiic birsey hissetmiyorum erken olduğundandır ins:dua:
Aynen daha cok erken belirti icin, bende agri olunca korktum vallahi keske tutunsada onun agrisi olsa raziyim, bisi olmasinda.
13unde olcam bnde onu

inşallah güzel haberlerinizi alıcaz kızlar size sıkı sıkı tutunmuştur bebişler bunları konuşmamıza bile şükürler olsun bu günleride çok bekledik tadını çıkarın kızlar uzatın ayakları keyfinize bakın:KK50::emir_bebek:

inşallah güzel haberlerinizi alıcaz kızlar size sıkı sıkı tutunmuştur bebişler bunları konuşmamıza bile şükürler olsun bu günleride çok bekledik tadını çıkarın kızlar uzatın ayakları keyfinize bakın:KK50::emir_bebek:
Ah canim ayak uzatıp yatiyoruz ama keyif yapmak bi zor ki birden aklıma geliyor acabalarla buluyorum kendimi🤦‍♀️

Ay ne guzel bana umut oldu sürekli araştırdım 7 hücreli embriyo bi tek dizi buldum darısı başıma banada dua edermisin 😊 bebeğini sağlıkla kucağına al
bende çok araştırmıştım sormadıgım topik kalmadı bulamadımda :) ama tecrübelerimi arkadaşlarımla paylaşarak motive oldum saolsunlar umut her zaman var rabbim ol dedikten sonra çok teşekkür ederim rabbim sizide bebeğinize kavuştursun inşallah stres yapmayın en önemlisi oymuş

Back
X