- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
he canım ya sanki o lükse sahibim deAy tutsunda tek çift farketmrz gayri canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he canım ya sanki o lükse sahibim deAy tutsunda tek çift farketmrz gayri canim![]()
Gonlundeki gb olur insallah canim, ikizde olursa Allah kolaylik veriro kısmı da doğru da ne bileyim korkuyorum![]()
eşimin hasar testi sonucuna göre belli olacak, geçen hafta test verdi canımGonlundeki gb olur insallah canim, ikizde olursa Allah kolaylik verir
Senin ne zaman belli oldu mu
Hadi guzel haberlerle geleşimin hasar testi sonucuna göre belli olacak, geçen hafta test verdi canım
İnşallah canım benim. Sizlerin de güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorumHadi guzel haberlerle gel![]()
Insallah canimİnşallah canım benim. Sizlerin de güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum![]()
Insallah canim..Insallah canim
Bugun hasta gbyim insallah bisi olmaz tutunuyodur bana
bazı kişilerde belirti olmayabiliyormuş yada sadece belirtilerin birtanesi oluyormuş bendede şiddetli kasık ağrısı olmuştu ilaç içmek zorunda kalmıştım ama 4 ve 5. günden sonra olmuştuInsallah canim..
Kasiginda belinde birsey hissediyormusun
Belim agriyo kasigimda cok nadir batiyo. Bide dun uyandigimda sirtimin iki kurek arasi cok agriyodu gogsume kadar batiyodu, bugun asagi inmis agri. Oncesinde hasta gb olmasam belirti derdim belki. O agri asagi indi resmen nieyseInsallah canim..
Kasiginda belinde birsey hissediyormusun
Bide cok ilac icioruz ya onlarinda etkisi bencebazı kişilerde belirti olmayabiliyormuş yada sadece belirtilerin birtanesi oluyormuş bendede şiddetli kasık ağrısı olmuştu ilaç içmek zorunda kalmıştım ama 4 ve 5. günden sonra olmuştu
Ya cok yatip kendimi dinlediğim için midir nedir ben de ara ara kasigimda birsey hissediyorum bugun az az ama dediğim gibi kendimi cok dinliyorum ben...bir de çatlama iğnesi yaptim bol bol o da yumurtaliklarda bi hareketlenme yapmis olabilir.. Oyle belirgin hiiiic birsey hissetmiyorum erken olduğundandır insBelim agriyo kasigimda cok nadir batiyo. Bide dun uyandigimda sirtimin iki kurek arasi cok agriyodu gogsume kadar batiyodu, bugun asagi inmis agri. Oncesinde hasta gb olmasam belirti derdim belki. O agri asagi indi resmen nieyse
Aynen daha cok erken belirti icin, bende agri olunca korktum vallahi keske tutunsada onun agrisi olsa raziyim, bisi olmasinda.Ya cok yatip kendimi dinlediğim için midir nedir ben de ara ara kasigimda birsey hissediyorum bugun az az ama dediğim gibi kendimi cok dinliyorum ben...bir de çatlama iğnesi yaptim bol bol o da yumurtaliklarda bi hareketlenme yapmis olabilir.. Oyle belirgin hiiiic birsey hissetmiyorum erken olduğundandır ins![]()
Evet canim bende 14 ünde son kez olucam..O kadar igne ilqca artik hayirlisiAynen daha cok erken belirti icin, bende agri olunca korktum vallahi keske tutunsada onun agrisi olsa raziyim, bisi olmasinda.
13unde olcam bnde onu
Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli olur insallah, guzel haberler duymak vermek nasip olusun hepimizeEvet canim bende 14 ünde son kez olucam..O kadar igne ilqca artik hayirlisi![]()
Ay ne guzel bana umut oldu sürekli araştırdım 7 hücreli embriyo bi tek dizi buldum darısı başıma banada dua edermisinbenim tek embiriyom vardı oda 7 hücreliydi
Ah canim ayak uzatıp yatiyoruz ama keyif yapmak bi zor ki birden aklıma geliyor acabalarla buluyorum kendimiinşallah güzel haberlerinizi alıcaz kızlar size sıkı sıkı tutunmuştur bebişler bunları konuşmamıza bile şükürler olsun bu günleride çok bekledik tadını çıkarın kızlar uzatın ayakları keyfinize bakın![]()
bende çok araştırmıştım sormadıgım topik kalmadı bulamadımda :) ama tecrübelerimi arkadaşlarımla paylaşarak motive oldum saolsunlar umut her zaman var rabbim ol dedikten sonra çok teşekkür ederim rabbim sizide bebeğinize kavuştursun inşallah stres yapmayın en önemlisi oymuşAy ne guzel bana umut oldu sürekli araştırdım 7 hücreli embriyo bi tek dizi buldum darısı başıma banada dua edermisinbebeğini sağlıkla kucağına al
olumlu hayallerle düşün canım olumsuzlukları düşünmeAh canim ayak uzatıp yatiyoruz ama keyif yapmak bi zor ki birden aklıma geliyor acabalarla buluyorum kendimi![]()
Niye korkuyorsun yahu ne güzel iştebenim yaştan dolayı olursa çift olacak. Aslında ben de tek istiyorum. İkizden korkuyorum![]()