EKLEDM CNM SENİ .........................neyse beni eklemeyeceksiniz galıba
İNŞ CNM HEPİİZ BİRDEN HAMİLE KALIRIZiçime doguyor bu sefer olacak bu 4, denemem normalmı sizce?
Arkadaslar hamile kalmak isteyenler burada hep gun asiri ilisiden bahsediyor. Oysa benim doktorum hergun iliski onerdi. Ne kadar cok olursa iliski hamile kalma sansi o kadar yukseliyormus. Bu arada ben de ugrasiyorum.Regl tarihim 26 Subat.
selam arkadaslar,
benim malum 7. ay denememde bosa gitti. internetten okuduguma gore 1 yıla kadar hamile kalmassam bunun adı sekonder kısırlık diye tabir ediliyormus yani bir kere gebelik yasayıp yada bir tane çocgu olup ikinciye hamile kalamamak durumu . bizim durum yani esin ve nazan :) yani umarım bir yili bulmayız bizim durum olmaz...
ben ctesi sabahı dr umun yazdıgı hormon testlerini yaptırdım kan verdim yani bugun oglen alacagım sonuçları. çok merak ediyorum ondan sonra esim tahlil yaptırcak bu basit tetkiklerden sonra bir sorun yoksa sayet kendiliginden tekrary bekliycez.
herkese iyi haftalar dilerim
Tesekkur ederim "beklemek".1,5 yildir deniyoruz.Hicbir problem tespit edilemedi. En zoru da bu galiba. Sorunu bilsek tedavi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?