Ocak yumurta donasyonu

Bende de yumurta hiç yok hiç regli olmadım sadece ilaçlar ile oluyordum inşallah isteyen herkese nasip olur bebeğini sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmek

Bende de yumurta hiç yok hiç regli olmadım sadece ilaçlar ile oluyordum inşallah isteyen herkese nasip olur bebeğini sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmek
Aminnnnn insallahh rabbim nasip etsin hepimize

Transferiniz hayırlı olsun kaç embriyo transfer oldunuz ben de gyno life da denedim 2 kimyasal bir negatif sonuç maalesef
Merhabalar rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim yardim etsin. Kaç kez transfer yaptırdiniz acaba tek seferde yapılan transferden alınan sonuc mu

Merhaba Hazal hanım yorumları okurken dikkatimi cekti troit var demişsiniz bende de var eutroks 50 lik kullanıyorum hafta sonu 75 lik kullanıyorum değerim normal 1. Kusurde şuan bakalım Kıbrısa gidersem bana ne diyecekler değeriniz kaç şuan 100 lük almadan önce yani?

Konuyu açan arkadaş ne durumdasınız bir daha yaptınız mı test acaba inş güzel haberinizi alırız Kıbrıs bize de umut olur

Merhabalar rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim yardim etsin. Kaç kez transfer yaptırdiniz acaba tek seferde yapılan transferden alınan sonuc mu
3 kez transfer oldum ben yarım rahimli olduğum için tek transfer yapılıyor 2 si kimyasal biri negatif

50 lik kullanırken anlayamadigim bir sekilde 4.39 çıktı sınırda yani ilaç kullanmıyormus gibi şimdi 100luk kullanıyorum henüz tekrar ölçüm yaptırmadım pazatesi kan vereceğim bakalım nasıl oldu. Sizin kaç çıkıyor değeriniz acaba

Transfer den bikaç gün önce 2 tane test yapıyor benim Dr um biri pregastan diğeri hemogram kan sayımı onlar sonucunda transfer ya oluyorsun ya kalıyor benim normal çıkıyordu transferden once yaptırdık troit testi 1 kusur çıktı bide t4 t3 var onlar asıl onemli olan hemşireye dedim eğer ilaç yetersizsse yükseltelim mi dedim hayır şuan değeriniz normal gebelik oluşursa tekrar bakılıp değere ona göre ilaç düzenlenir dedi bilmiyorum kafam karıştı şimdi ya ilaçlar yükselttiyse omu tutunmayı engelledi acaba sorcam ama adeti bekliyorum gidicem kendi Dr uma zaten oda görüşmek istiyor onlada Bi görüşme yapıp Kıbrıs konusunu ona göre yol belirlicez bakalım ama ben evlat edinmeyede Bi yandan başvuralım diyorum hayırlısı..

Sizin değerinizi gebelik için ideal olduğunu biliyorum ama tabi sadece bir doktorun on görüşünü takılmamak gerekiyor ben burada dahiliye kadın doğum ve kibristadaki doktorumdan ayrı ayrı fikir almayı düşünüyorum umarım güzel sonuçlar ile karşılaşırız maddi ve manevi gerçekten zor bir karar ve zor bir süreç rabbim kimseyi boş cevirmesin kimsenin emigini boşa çıkarmasın insallah

Benim kuzenim genel cerrah ben hep onada danışıyorum ilaç dozlarnı cnm bu şekilde devam et diyor aynen dediğin gibi Dr lar la muhasebe yapıp ona göre yol belirleriz sen en son ne zaman denedin ben yeni çıktım tedaviden çok duygusalım şuan çok bitkinim bikaç ayı geçirmem lazım

Ben daha önce hiç denemedim ilk olacak inşallah rabbim aratmaz nasip eder. Bende erken menepoz var donasyon harici çarem yok maalesef tibben

Selamlar arkadaşlar Ocak ayında doğuş hastanesinde yumurta donasyonu olacağım olumlu olumsuz tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
Merhabalar gebelik testi yaptınız mı sonucunuzu merak ettim inşallah gönlünüzce olur

Merhaba 10. Gün ve 11. Gün yaptım negatif ilaçları kestim 13. Gün bugün kanamam başladı ilaçları kesmem nedeniyle regli görüyorum
Öyle mi çok üzüldüm gerçekten aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi geride embriyonuz var mı nerde tedavi oldunuz

Öyle mi çok üzüldüm gerçekten aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi geride embriyonuz var mı nerde tedavi oldunuz
Hayır tek embriyo kalmıştı geriye dondurmak istemedik o yüzden şimdi sil baştan tekrar başlayacağız mecbur doğuşta işlem yaptırdım siz hangi hastanede işlem yaptırmıştınız ve kaç kez yaptırdınız acaba

Ben 3 kez tek embriyo transferi oldum yarım rahimli olduğum için. İlk ikisi kimyasal üçüncü negatif oldu. Bu som denememiz ve yarın transfer olacak 2 embriyo konulacak , gyno life ta yaptık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…