Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.444
7.744
198
Kızlar ben 4.5 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor ne yazık ki:KK43::KK43:
27 yaşındayım.. polikistik over olduğum söyleniyor ama düzenli olarak adet olabiliyorum...
Ve ovulasyon teslerine görede yumurtlayabiliyorum nasıl polikistik over oluyorum anlayamadım :deli:ama neyse...

Dr bana geçen nisan ayı gel aşılama yapalım dedi ama biz istemedik farklı bir dr.a gittik...
Bana pko'lu olduğumu söyleyen de zaten bu farklı dr..
2 ay üst üste ilaçlar kullandım catlatma iğneleri kullandım olmadı..

3 ayda ebeye gittim (ama hakkını yiyemem çok faydasını gördüm)
Ama malesef ki hamile kalamadım..

12 ocakta adet olucam ilk aşılama yapalım diyen dr.a gidecem..
Ama kafama takılan bazı konular var..
Dr bana "adet olunca gel aşılamaya geçelim" demişti nisan ayında..

Ben adetten önce gidip aşılama istiyorum diye gidip bazı kontroller yaptırmam gerekmiyor mu??
Yoksa direk adet olunca mı gidiliyor??

Birde ben çoğul gebelik istiyorum dr.un verdiği ilaçlar dışında yumurtalarımı birden fazla olması için ne yapmalıyım..

Şimdiden ananas,avokado, kivi ve ceviz yemeye başladım..
Aşılamaya sürecinde de yemeye devam edicem..
Ama bunların dışında nelere dikkat ediyorsunuz??

Kusara bakmayın ilk defa olunca biraz heyecan yaptım :KK48:

NOT: OCAK AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR GELIN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM..
HEYECANIMIZI YENELİM..:KK15:

Aşılaması tutanlar♡
10 ocak Z ZuziD ilk aşılama ile hamile:anneadayı::nazar:
15 ocak zeyd zeyd ilk aşılama ile hamile:anneadayı::nazar:
@zeyd 'in belirtileri:
benim adet belirtilerim olmaz normalde ama adet olacakmisim gibiyim agrilarim var gogsum sizliyo gazim var dedim bi test yapim 1 haftador test yapiyorum son bi kez daha yapim defim cift cikti aksam kan tahlili yaptirdim 23. 64 cikti
Sonuc pozitif Allah isteyen herkese bersin insallah
Bu arada yasim 30

Son düzenleme:
Bu kabızlığa nasıl bir çözüm bulmalıyız?
yumurtlama dönemindeyim ne yediysem geçmiyor kabızlığım :(:(

Mrb :) bn de çok yeniyim bu süreçte . Daha 1 ay oldu bebek girişiminde bulunmaya :) ben çikolata kisti olduğu gerçeği ile yüzleştim geçen ay, tam da bebek yapmaya karar vermişken eşimle. Klomen kullandım 5 gün, yarın yumurtlarıma bakacak, cumartesi aşılama yapacağız dedi bakalım, yarın nasıl geçecek ne diyecek.

Mrb :) bn de çok yeniyim bu süreçte . Daha 1 ay oldu bebek girişiminde bulunmaya :) ben çikolata kisti olduğu gerçeği ile yüzleştim geçen ay, tam da bebek yapmaya karar vermişken eşimle. Klomen kullandım 5 gün, yarın yumurtlarıma bakacak, cumartesi aşılama yapacağız dedi bakalım, yarın nasıl geçecek ne diyecek.
Merhaba canım aşılama için bi kaç şey lazımmış sen yaptın mi nufus kağıt örneği gibi vb

Merhaba canım aşılama için bi kaç şey lazımmış sen yaptın mi nufus kağıt örneği gibi vb
Aaaa bana hiç öyle bişey demedi ya doktor? Bugün yumurta kontrolüne gittim, 3 yumurta gelişmiş ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, onun üzerinden deneyecez cumartesi sabahı gelin dedi. Allahım yüzümüzü güldürsün aminnnn

İstanbul inşalah hayırlısı olur senin için canım inşalah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu mahrum etmesin bizden herkese nasip etsin hiç bitkisel ilaç falan kulan din mi sen de çikolata kişti olduğunu söyledin eşinin herseyi temiz mi

İstanbul inşalah hayırlısı olur senin için canım inşalah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu mahrum etmesin bizden herkese nasip etsin hiç bitkisel ilaç falan kulan din mi sen de çikolata kişti olduğunu söyledin eşinin herseyi temiz mi
Zaten ben kisti öğreneli 1 ay oldu , hiç bitkisel bişey kullanmadım, doktor tedavisi de görmedim. Doktor dedi ki bunu temizleyecek şey çocuk dedi, bir an önce çocuk yapacaz. Soğan kürü görüyom sürekli internette kisti tmizlermiş dedim doktora yapayım mı :) ne faydası olur ne de zararı diyeyim dedi sana kalmış :)

Evet ben onu denedim bide incir kuru var oda çok faydalı benim bütün testler temiz ama eşimde sprem düşüklüğü var tüp bebek diyorlar ama baya masraflı herkes para için uğraşıyor yeni hsg filmi cektirdim arkadaşlarım yakınlarım birazdaha beklememi söylüyor filminden sonra hamile kalma riski çok var tüp bebek tedavileri de 7 8 den başlıyor

Evet ben onu denedim bide incir kuru var oda çok faydalı benim bütün testler temiz ama eşimde sprem düşüklüğü var tüp bebek diyorlar ama baya masraflı herkes para için uğraşıyor yeni hsg filmi cektirdim arkadaşlarım yakınlarım birazdaha beklememi söylüyor filminden sonra hamile kalma riski çok var tüp bebek tedavileri de 7 8 den başlıyor
Testlerin temizse soğan kürünü niye yaptın? Ben o kürü kist temizliyormuş diye duydum başka bişey için de kullanılıyor mu ? Benim eşimin sperm sayısı çok fazla ama hareketlilik düşük o yüzden çok beklemedi doktor hemen aşılama yapacak. Aşılamadan sonuç alırız inşallah, tüp bebek maddi manevi daha çok sarsacak, çünkü şehir dışına gidip gelmek zorunda kalırız biz burda yapan yer yok.

Canim bende hersey normal di ama yumurtalar çatlasın diye iyi çalışsın diye yaptım evet tüp bebek çok para giden bişey bide güvenmiyorsun çünkü çoğu para tuzağii ve şansın az olduğu için güvenip yapmıyorsun aşılamana çok var mı canim

Evet başka şehirden şehire gidiyorsun baya maddi zorluk çıkıyorsun bende Diyarbakır'dan istanbula geldim çok zor canm allah yardımcımız olsun

Çok az kalmış testin sonucunu yaz inşalh tutar gününe çok varsa bildiğim kürler var eşin kullansın diyecektim güçlendiriyor sprem hareketligini

Çok az kalmış testin sonucunu yaz inşalh tutar gününe çok varsa bildiğim kürler var eşin kullansın diyecektim güçlendiriyor sprem hareketligini
Teşekkür ederim :) önce alkaha sonra doktora bıraktık bu ay. İnşallah olur, olmazsa kür mür bakarız artık :)

Back
X