• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sen henüz 1 aydır istiyorsun dr niye hemen aşılamaya geçti ki.. çikolata kisti için mi??

Son gelişmelerin neler??
Evet hem kist oldığundan hem de eşimden dolayı, 2 taraftada sıkıntı olunca zaman kaybetmemek için aşılamaya feçti hemen, dün gece iğne vuruldum yatın sabah hayırlısı ile aşılama.

Canım 3 yumurta sadece ilaçlarla mı oldu?
Ben birden fazla olsun istiyorum çoğul gebelik istiyorum...

Bide ananas ve kivi yiyor musun? Doktorlar ananası öneriyormuş..
5 gün klomen kullandım, sonra baktı yumurtalarıma 3 adet büyümüş ama 1 tanesi istediğimiz olgunlukta dedi. Başka bişey kullanmıyorum herhngi bir kür yada özel meyve sebze, normal besleniyorum.

5 gün klomen kullandım, sonra baktı yumurtalarıma 3 adet büyümüş ama 1 tanesi istediğimiz olgunlukta dedi. Başka bişey kullanmıyorum herhngi bir kür yada özel meyve sebze, normal besleniyorum.
Canım bütün doktorlar ananas ve kivi öneriyormuş...
Ananas bebeğin tutunmasını sağlıyormuş kivide de bol miktarda C vitamini varmış..
Yarın dr.una sor istersen yemeni önerirse ye mutlaka..

Kızlar merak ettiğim den soruyorum eczanelerde n yumurtama ne zamn çatliyor diye testler varmış yapan oldu mu
Hiç kullanmadım ama çatlama dönemi hamilelik için en uygun dönem olduğu için o dönemi kaçırmamak için işe yarıyor sanırsam. Yumurta iyice olgunlaşıp çatlama aşamasına geldiğinde o test yani ovulasyon testi pozitif çıkıyormuş, pozitifi gördüğünde ilişki olması gerekiyormuş.

Evet
Hiç kullanmadım ama çatlama dönemi hamilelik için en uygun dönem olduğu için o dönemi kaçırmamak için işe yarıyor sanırsam. Yumurta iyice olgunlaşıp çatlama aşamasına geldiğinde o test yani ovulasyon testi pozitif çıkıyormuş
aynen öyle bende yapan varsa bilgi alayim dedim gidip almak istiyorum takvimden takip ediyorum ama kafaya çok takıyorum galiba

Evet

aynen öyle bende yapan varsa bilgi alayim dedim gidip almak istiyorum takvimden takip ediyorum ama kafaya çok takıyorum galiba
Çatlama dönemi yaklaştığında bazı belirtiler oluyor, sende de oluyorsa ordan farkedebilirsin ama tabi oculasyon testiyle daha garanti olabilir. Bahsettiğim belirtiler : vücut sıcaklığının artması, kasık ağrısı, akıntının artması, cinsel isteğin artması vs gibi. Tabi herkeste olmayabilir yada hepsi olmayabilir.

Çatlama dönemi yaklaştığında bazı belirtiler oluyor, sende de oluyorsa ordan farkedebilirsin ama tabi oculasyon testiyle daha garanti olabilir. Bahsettiğim belirtiler : vücut sıcaklığının artması, kasık ağrısı, akıntının artması, cinsel isteğin artması vs gibi. Tabi herkeste olmayabilir yada hepsi olmayabilir.
Oluyor ama ben fazla takip düşündüğüm için belirtileri bazen his etmiyorum kesin olsun diye test almak istiyorum

Kızlar yarın sabah da benim aşılamam yapılacak gezerken sizi gördüm birbirimize dua edelim Allah rızası için
Bende yarın sabah ilk aşılamamı yaptırcam, 9 da. Sizinki de ilk mi, bi ilaç falan kullandınız mı öncesinde ne kadar yumurtanız oluşmuş. Ben de 3 yumurta oluşmuş, 20 mm, 18 mm, 8 mm olmak üzere. Sence şansım var mı? Lütfen olsun

Bende yarın sabah ilk aşılamamı yaptırcam, 9 da. Sizinki de ilk mi, bi ilaç falan kullandınız mı öncesinde ne kadar yumurtanız oluşmuş. Ben de 3 yumurta oluşmuş, 20 mm, 18 mm, 8 mm olmak üzere. Sence şansım var mı? Lütfen olsun
İnşalah olur allah yanınızda dua et canım

Oluyor ama ben fazla takip düşündüğüm için belirtileri bazen his etmiyorum kesin olsun diye test almak istiyorum
Burda diğer başlıklarda falan anladığım kadarıyla çoklu alıyorlar internetten onu, daha uyguna geliyormuş , eczaneden alınca çok mu pahalı hiç bilmiyom ki Bide belli bi süre hergün yapıyorlr heralde çizginin en kalın çıktığı güne kadar. O yüzden gebelik testi gibi 1 tane değil çoklu alıyorlar sanırım :) ben de cahilim pek bilmiyom

Burda diğer başlıklarda falan anladığım kadarıyla çoklu alıyorlar internetten onu, daha uyguna geliyormuş , eczaneden alınca çok mu pahalı hiç bilmiyom ki Bide belli bi süre hergün yapıyorlr heralde çizginin en kalın çıktığı güne kadar. O yüzden gebelik testi gibi 1 tane değil çoklu alıyorlar sanırım :) ben de cahilim pek bilmiyom
Benim de bildiğim kadarıyla araştırdıgim kadarıyla öyle ve pahalı biraz

Yarın alayım ozaman :)
Doktoruna danışmadan alma canım.. ben şuan yiyorum ama aşılamaya geçtiğim zaman sorucam yeme derse yemem..

Dr.un izin verirse migrostan al hazır kestirtip alabilirsin..
Eğer çürükse çöpe atıp yenisini kesiyorlar..

Back
X