Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım napalım bu sefer kismetimizde yokmuş bebislerimiz..inşallah Bidaha ki sefere.doktorum 3 aşılamayı yapabiliriz dedi.bu ay ara verdik dedi.ama ben kararszim. Senin kaçıncı aşılamayı?
Öyle canım hayırlısı buymuş bizim bebişler çok nazlı çıktı hep bekletiyolar bizi :) insallah canım inşallah.. Benim ilk aşılamamdı .. ilk defa bu ay klomen kullandim ve aşılama yapıldı direk. Insallah bu sefer gelir bebişlerimiz ya

Kizlar iyi aksamlar benim bir sorum olacak kitli aşılama nedir ben o heyecandan doktora sormayi unuttumda

Selam kızlar bana da perşembe günü aşılama yapılıcak yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane yumurta gelişmiş 19mm çatlama iğneni olucam birazdan. Perşembece aşılama InşAllah şimdi den çok heyecanlıyım Allah yüzümüze gülsün dualarımız kabul olsun InşAllah :halay::KK25:

Selam kızlar bana da perşembe günü aşılama yapılıcak yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane yumurta gelişmiş 19mm çatlama iğneni olucam birazdan. Perşembece aşılama InşAllah şimdi den çok heyecanlıyım Allah yüzümüze gülsün dualarımız kabul olsun InşAllah :halay::KK25:
selam canım :) bende yarın ilk aşılamamı oluyorum..

Hanımeli kanka olalım arkadaşım nasib olursa hayırlı sonucu birlikte ögrenelim:anneadayı:
aynen canım hemen arkaarkayayız :):)

sende kaç yumurta oluşt :) ben menagon kullandım gün önce solda 14 mm oldu o bozuldu onun bozulduğu gün sağda 15 mm kurtarıcı geldi :) doktorda şok oldu ne garip şey bu dedi :):)
alllah bereket versin 1 tane yumurtamız oldu dedi işte şimdi 20 mm dün gece bende saat 12 de çatlatma oldum yarın saat 3-4 arası aşılama

sende kaç yumurta oluşt :) ben menagon kullandım gün önce solda 14 mm oldu o bozuldu onun bozulduğu gün sağda 15 mm kurtarıcı geldi :) doktorda şok oldu ne garip şey bu dedi :):)
alllah bereket versin 1 tane yumurtamız oldu dedi işte şimdi 20 mm dün gece bende saat 12 de çatlatma oldum yarın saat 3-4 arası aşılama
Canım benim solum da 3 tane yumurta oluştu 19 mm lik hepsi az önce iğne mı oldum klomen kullandım ben 5 gün. Perşembe sabah 9 da da aşılama InşAllah

Canım naptın nasılsın heyecan var mı hastanede misin

Mrb arkadaşlar bende bugün asilama oldum.Dr pek ümitlenme dedi çünkü yumurtam 16mm iken birden kayboldu yada catladi.dr.çatladini farzederek asiladi.asilama öncesi takiplerde E2 ve progesteron bakiliyorya eğer progesteron 1 in üstünde ise şans var demisti.ama benim 0.688 sizin asilama öncesi progesteron degeriniz kaçtı kafam çok karisti

Ben yumurtanin kaybolduğunu deil catladigini düşünüyorum çünkü ağrı akıntı hepsini yaşadığım gün kontrolde yum.yok olmuştu. Hiç te böyle bişey duymadim.yumurta nereye gider:bicak:

Bi daha gitmedim canım. Daha doğrusu başka rahatsizliklarim oldu.20 lik dış çıktı bide onla uğraşıyorum. İkinci günü adetin kan testi istemisti doktor.kimyasal gebelik oldu mu diye.ama değer çok düşük yokmuş yani.sen neler yapiyosun
Anladım canım geçmiş olsun çok 20 lik diş çok kötü valla .. Bende yarın sabah gidicem doktora bakalim neler diyecek

Mrb arkadaşlar bende bugün asilama oldum.Dr pek ümitlenme dedi çünkü yumurtam 16mm iken birden kayboldu yada catladi.dr.çatladini farzederek asiladi.asilama öncesi takiplerde E2 ve progesteron bakiliyorya eğer progesteron 1 in üstünde ise şans var demisti.ama benim 0.688 sizin asilama öncesi progesteron degeriniz kaçtı kafam çok karisti
Canım ben yarın aşılama olucam progestan değerime falan bakılmadı belki yarın bakılır. İşin garibi 3 tane yumurtam var 19 mm hepsi yalnız yumurtalarımın hepsi sol tarafimda doktor bana da ümitsiz konuştu önümüzdeki ay iğneler 'le yapsak aşılamayida iki taraflı yumurta olsa dedi . Eşim afrine gideceği için yapılsa iyi olur dedim bende

Aşılamamın 6günündeyim günler geçmiyo bugüne kadar sadece kasık agrım ve çok fazla gazım vardı ama bugün gögüslerim fena halde el degmiyor kaburgalarım acıyo resmen nefes almakta zorlandım akşam üstü niye böyle oluyor kızlar varnı aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar:KK76: yeni aşılama yapan arkadaşlar ananas alın ananas yiyin benim doktorum yumurta beyazı ve ananası çok önerdi bide maydanoz ve otlu çaylardan uzak durun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız :KK36:

Aşılamamın 6günündeyim günler geçmiyo bugüne kadar sadece kasık agrım ve çok fazla gazım vardı ama bugün gögüslerim fena halde el degmiyor kaburgalarım acıyo resmen nefes almakta zorlandım akşam üstü niye böyle oluyor kızlar varnı aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar:KK76: yeni aşılama yapan arkadaşlar ananas alın ananas yiyin benim doktorum yumurta beyazı ve ananası çok önerdi bide maydanoz ve otlu çaylardan uzak durun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız :KK36:
Bebektendir canım o belirtiler bebek bebek:anneadayı::emir_bebek::KK200: aşılama için hastaneye gidicez birazdan iyiki dedin canım çıkışta alayım ananas

Bende dün oldum asilama, ilk denememdi 1,5 yillik evliyiz hicbir sıkıntımız yok değerlerimiz gayet iyi ama yinede pek umudum yok asilama ile gebe kalan çok az görüyorum cunku.

Bende dün oldum asilama, ilk denememdi 1,5 yillik evliyiz hicbir sıkıntımız yok değerlerimiz gayet iyi ama yinede pek umudum yok asilama ile gebe kalan çok az görüyorum cunku.
Allah büyük canım güzel düşünelim dua eksik etmeyelim herşey de olumlu olur InşAllah

Back
X