• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim iğneler çatlatma iğnesi aşılama toplam 1000 tl yine uygun bence her yere göre

kızlar benimde 4 tane yumurtam olusmus 17 18 arasi su an cok iyi aralikta dedi yarin catlatma ignesi vurunucam

Baya olmuş maşallaj iğne kaç doz senin ?
Yumurta oluyor çatlıyor da ama gebelik olmuyor :( iğne 75 doz canım bugün gittim kontrole sağda da solda da 9-10 mm toplam 4 yumurta var bugün 5.ignemi vurunucam adetin 7. Günündeym kan tahlili istedi e2 ye Bakacakmis aynı dozla devam ederz büyük ihtimalle dedi öğleden sonra çıkacak sonuc

6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Engelhaft eklendin sende :))
Beni de ekleyin :) henüz asilamam olmadi haftaya olacak günü belli değil iğnenin 5.gunundeym

Yumurta oluyor çatlıyor da ama gebelik olmuyor :KK43: iğne 75 doz canım bugün gittim kontrole sağda da solda da 9-10 mm toplam 4 yumurta var bugün 5.ignemi vurunucam adetin 7. Günündeym kan tahlili istedi e2 ye Bakacakmis aynı dozla devam ederz büyük ihtimalle dedi öğleden sonra çıkacak sonuc
İnşallah bu sefer istediğin sonuca ulaşırsın canım

Ben tahlil sonucumu öğrenemedim aradım acmadilar sonra da 3 saat toplantı vardı ulaşamadım aynı doz mu kullansam ki

3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

aselbelis601 ekledim sizi de :)
zeyd , bende geçen hafta cumartesi aşılanmıştım :) seninki de inşallah çok güzel geçer.
Sevdicek93 :) zaman geçmiyor ya allahım yarın anca 7 gün olacak :)) offff daha 1 hafta daha bekleyecez.

Sevdicek93 :) zaman geçmiyor ya allahım yarın anca 7 gün olacak :)) offff daha 1 hafta daha bekleyecez.

inşallah güzel haberler olur canıım... :) nelere dikkat ettin aşılamadan soora ve önce ??

ben de uzun zamandır diyetteyim 15 kilo verim de şimdi lahana çorbası içiyorum bu son diyet artık inşallah pazartesi oruca başlıcam... bebek olması için iftar suyuna ya musavviru ya bari ya halik okunurmuş onu denicem :) 123 yasin okumaya başlandı bi suyua yarında fetih hatmi başlıcak :) maddi boyuttan sonra manevi cepheyede ağırlık vermek istedm rabbim inşallah 1 kerede hayırlı bi evlat ile buluşturur bizleri

inşallah güzel haberler olur canıım... :) nelere dikkat ettin aşılamadan soora ve önce ??

ben de uzun zamandır diyetteyim 15 kilo verim de şimdi lahana çorbası içiyorum bu son diyet artık inşallah pazartesi oruca başlıcam... bebek olması için iftar suyuna ya musavviru ya bari ya halik okunurmuş onu denicem :) 123 yasin okumaya başlandı bi suyua yarında fetih hatmi başlıcak :) maddi boyuttan sonra manevi cepheyede ağırlık vermek istedm rabbim inşallah 1 kerede hayırlı bi evlat ile buluşturur bizleri
Çok iyi yapmışsın , manevi kısmı daha önemli zaten. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Aşılamadan önce hiçbişeye dikkat etmedim, aşılama günü aşılama olduktan donra yarım saat ayaklarım yukarda uzandım yarım saat kadar, eve geldim sadece yattım, ertesi gün de dinlendim, sonrasında yavaş yavaş normal hayata söndüm. Ağır hiç bi iş yapmıyom, ani hareketlerden kaçınıyorum. Aşılamadan sonra 2 gün banyo yapmadım. Onun dışında işe gidip geliyom, akşamları genelde dinlenip uzanıyom, temizlik falan yapmıyorum.

Ben gün saymamaya çalışıyorum canım benim sol kaşığım çok battı canım bugün ya inşallah iyiye işarettir :) sabır Nehira-27 sabır ♥️
Ben sürekli gün sayıyorum eşim kızıyor :) ben de düşünmemeye çalışacam artık :) benim dün ve önceki gün çok oldu kasık ağrım sanki adet olacakmışım gibi ama bugün rahattım, inşallah bebeğimiz yerleşiyordur yerine :))))

Ben sürekli gün sayıyorum eşim kızıyor :) ben de düşünmemeye çalışacam artık :) benim dün ve önceki gün çok oldu kasık ağrım sanki adet olacakmışım gibi ama bugün rahattım, inşallah bebeğimiz yerleşiyordur yerine :))))
Ağrı değil canım bende ki batıyor o da bacağa kadar vuruyor ama aşırı derecede Değil sadece şunu farkettim az bi dışarı çıksam karnım şişiyor çok garip hemen üşütüyorum sanırım :olamaz:

Kızlar adet oldum :KK43: :KK43:
Biliyorsun adet olur olmaz ilk aşılamamı olucaktım ama vazgeçtim..

Biraz araştırdım çörek otu bal tarçın macunu yaparak hamile kalanlar çok oluyormuş..
Yani benim gibi pko olanlarda çok etkili bir macunmuş bende bu ay onu denemek istiyorum...
Çevremdeki herkes bir kere denememi istiyor...

Bunu uygularken kafama takmamak için çeşitli kurslara gitmeyi düşünüyorum ve hissediyorum Allah'ın izniyle ben bu ay hamile olucam inanıyorum önce Allah'a sonra kendime... :))

Sizler için çok çok dua ediyorum inşallah benim açtığım bu başlık hepimize uğur getirir :KK66:

Kızlar adet oldum :KK43: :KK43:
Biliyorsun adet olu olmaz ilk aşılamamı olucaktım ama vazgeçtim..

Biraz araştırdım çörek otu bal tarçın macunu yaparak hamile kalanlar çok oluyormuş..
Yani benim gibi pko olanlarda çok etkili bir macunmuş bende bu ay onu denemek istiyorum...
Çevremdeki herkes bir kere denememi istiyor...

Bunu uygularken kafama takmamak için çeşitli kurslara gitmeyi düşünüyorum ve hissediyorum Allah'ın izniyle ben bu ay hamile olucam inanıyorum önce Allah'a sonra kendime... :))

Sizler için çok çok dua ediyorum inşallah benim açtığım bu başlık hepimize uğur getirir :KK66:
Amin canım üzülme nasibinde vasa aşılama da olsa doğal da olsa olur yeterki rabbim ol desin inşallah rabbim hepimize bu güzelliği yaşatır bu ay ♥️

Back
X