• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle isteğe bağlı olarak ölçüyorlar mıymış , ah çalışmıyor olsam bende giderim ama izin alıp da gitmek mesele günü gelmeden boşu boşuna izin almayayım, inşallah hepimiz olalım inşallah
Cnm bencede bkle bn uzuldm dusuk die belki 5i gecmistr ddm birde etkilndm burda galiba

Aklıma ne geldi, evde doğal yolla yapılan şeylerle oyalayacam kendimi limonla macunla falan yapılıyormuş ya kendimi kandırım en azından :) az önce wc ye gittim, sonradan aklıma geldi. Birazdan idrar gelince yapacam :)) senin var mı bildiğin doğal yol, iyice kafayı ydim :))
Canım şimdi bi kaç sitede okudum benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş aşılmadan sonra inşallaj benim de öyle olur .. benim bildiğim karbonat var idrar yapıyorsun bi bardağa bi kaşık karbonat atıyorsun köpürürse hamile demek ama beni çok yanılttı o

Canım şimdi bi kaç sitede okudum benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş aşılmadan sonra inşallaj benim de öyle olur .. benim bildiğim karbonat var idrar yapıyorsun bi bardağa bi kaşık karbonat atıyorsun köpürürse hamile demek ama beni çok yanılttı o
İnşallah senin de öyle olur yarın bize güzel haberler yazarsın inşallah. Karbonat her türlü köpürür gibi , ben limonla yapcam, idrara limon sıkıyorsun limonun içindeki o parçaçıklar tortular dibe doğru çökerse hamilelik var demek, çökmezde havada yüzeyde kalırsa hamilelik yok demekmiş.

İnşallah senin de öyle olur yarın bize güzel haberler yazarsın inşallah. Karbonat her türlü köpürür gibi , ben limonla yapcam, idrara limon sıkıyorsun limonun içindeki o parçaçıklar tortular dibe doğru çökerse hamilelik var demek, çökmezde havada yüzeyde kalırsa hamilelik yok demekmiş.
İnşallaj canım hadi yap da haber et

Aman arkadaşlar sağlık olsun hadin bugün de yorduk zihnimizi kendimizi. Dinlenelim hadin yatalım da , sabah ola hayrola, güzel günler bizi bekler

Sevdicek93 bugün karnım ağrımaya başladı aynı adet ağrısı gibi :KK43: :KK43:
normalde adet tarihim 17 ocak çarşamba, aşılamanın üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi . Adet olursam moralim çok bozulacak :KK43: offfffff
Nehiracım senin belirtilerin var mı ne durumdasın canım

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Kızlar liste kalablıklşıyor gittikçe bi sürü anne olduk :KK71::KK5: kardelen en hızlı sen davranmışsın :) 2018 hepimize şans getirsin :)
Kızlar merhaba bende adet olursam aşılama yaptiricam 7 Şubat'ta yani :)

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü

7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah

Suskun ceylan ekledim hoşgeldin :))

Zeyrose , eda test yapacak mısınız ?
Sevdicek doktora gittin mi nasılsın bugün durumlar ne aşamada?

Şuan adet ağrısı dışında hiçbişeyim yok :KK43:(((( :KK43:( hiç bi belirtim yok. Sen ne durumdasın, test yapcan mı
Duran ara ara kasık ve belim ağrıyor üşümeye gelemuyirun yorgunluk halsizlik fazla yormamaya çalışıyorum kendini hayırlısı cnn dua et cnm nolur

Selam kızlaar dün aşılamamı oldum ama sperm sayısı yıkamadan sonra 1milyon civarıymış dr um az buldu.Bu seferlik böyle olsun dedi.eğer tutmazsa gelecek aya tüp bebeğe başlıyoruz.dün ağrım vardı halsizlik vardı.ama bugün iyiyim hiiç bir ağrım sızım yok.sadece biraz fazla ayakta kaldım hafif bi ağrım oldu dinlendim geçti.beta hcg ye 29 ocakta baktıracağım.Hayırlısı hepimiz için.

ben de bu ay başlayacağım inşallah. bugün adetimin 2.günü yarın doktora gideceğim bakalım.

Zeyrose , eda nerdesiniz , biz sizden sonra yaptırdık aşılamayı , sizden önce adet olcaz heralde hızımızı alamıyoruz :KK43:(( offf ya bu karın ağrısı nerden başladı yarın iyice artarsa ağrı adet olacağım demektir :KK43:
Kizlar bends olacam sanirim Bel Karin agrisi cok bugun off ya bilmiyorum

Kızlar çatlatma iğnesi evde yapılabilir mi ya bana carsamba sabah 5 te dedi ama ise gittiğim için o saatte uyanıp hastaneye gitmek zor geliyor açıkçası

Back
X