- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
Senin adina cok sevindim2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin adina cok sevindim2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukur
Yumurtam buyumedigi icin hem klomen klomenden sonrada igne kullaniyodum ilk asilamamda tutmadi bide polip oldugnu ogrendim onu aldirdim telrar ayni ilaclari kullandim busefer tuttu cok sukurSenin adina cok sevindimcanim yah bnde ayni sorundan muzdaribim tedawi sürecin i biraz yazabilirmisin senin gbi olan arkadaslarimizda yararlansın
![]()
Ya bndede klomen bi ise yaramamisti. Suan inofolic combi kullaniom en azindan yumurta olusuo. Seninn adinnaaaaa coookk ama cook sewindim cabimw ins rabbim kucagina hayirlisiyla almayi nasip ederYumurtam buyumedigi icin hem klomen klomenden sonrada igne kullaniyodum ilk asilamamda tutmadi bide polip oldugnu ogrendim onu aldirdim telrar ayni ilaclari kullandim busefer tuttu cok sukur
En şahane grup oldu canım gelmek isteyen herkes gelsin :)))https://chat.whatsapp.com/EMnlclwYIFf48GLTDUqLn2kizlar yeni eski arkadaşlar hepinizi whatsapp grubumuza bekliyoruz grup bahane sohbet şahane :)
Yok canım adet olursam ikinci günü gidicem kendimi psikolojik olarak negatife hazırliyorum :)Hakimmizda hayirli ins iyi hbrlerini vrrsin burdan. Gidecegin gun bellimi
Canım sabah yaptım sanki aşırı silik bı çizgi vardı ya da ben hayalet gördüm bilemedim sen naptinTest yaptın mı canm
Canım hayırlı olsun tebrik ederim belirtin falan var mıydı kaçıncı gün öğrendin bebisini2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukur
Ayy ne güzel ya Allah kucağına almayı da nasip etsin canım darısı bize insallahBugun kan tahlili yaptirdim tekrar 119.4 cikti yukselmis persembe tekrar gidicem dr 2 gunde bir 2 kati olmasi gerek dedi bakalim simdilij iyi allahin izniyle boyle devam eder insallah
Ben hala yapmadım cnm bekliyorum ama tüm belirtilerim geçti arada bir adet sancisi giriyor o kadar 1 şubatta test yap demisti dr sabredermiyim bilmiyorum..Canım sabah yaptım sanki aşırı silik bı çizgi vardı ya da ben hayalet gördüm bilemedim sen naptin
Hamile öisin yani canımMerhaba kızlar. Bu ay ikinci denememizdi aşılama için. 15 ocak ta yapıldı. Zeyd’in tahlilinden sonra bende umutlandım. ( çünkü aynı gün aşılama olmuştuk ) o gün tahlil için hastaneye o kadar korkarak gitmiştim ki.. sonuç aldığımda inanamadım. Hep sizlerin yazdıklarını okudum. Olumsuz sonuç aldığınızda ağladım.tek değilim dedim. Bir gün olumlu olursa yazacağım demiştim. Ve o gün bugün. bende hiç belirti olmadı sadece çok şişkinlik ve karnımda batmalar oldu. Hepsi o kadar. Haftaya doktora gideceğim. Bakalım nasip. Allah kalbinizin güzelliğini bir gün mükafatlandıracaktır. Sağlıcakla kalın.
Merhaba kızlar. Bu ay ikinci denememizdi aşılama için. 15 ocak ta yapıldı. Zeyd’in tahlilinden sonra bende umutlandım. ( çünkü aynı gün aşılama olmuştuk ) o gün tahlil için hastaneye o kadar korkarak gitmiştim ki.. sonuç aldığımda inanamadım. Hep sizlerin yazdıklarını okudum. Olumsuz sonuç aldığınızda ağladım.tek değilim dedim. Bir gün olumlu olursa yazacağım demiştim. Ve o gün bugün. bende hiç belirti olmadı sadece çok şişkinlik ve karnımda batmalar oldu. Hepsi o kadar. Haftaya doktora gideceğim. Bakalım nasip. Allah kalbinizin güzelliğini bir gün mükafatlandıracaktır. Sağlıcakla kalın.
2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukur
Gölge var gbi canım hafif iki gün aonra tekrarla benceKızlar testime bakar misiniz? Usttekini asilamamin 9.gunu alttakini bu sabah yani 11. Gün yaptim