Ocakta doğacak bebişim için bebek arabası almak???

benim bebeğim ocak'ta dogucak kısmetse.fakat bu ılk anne olusum olmadıgı ıcın tecrubelerımden faydalanarak sunu soyleyebılırım kı bahara kadar bebek arabasına gerek yok.cunku karda kısta zaten mecbur kalmadıkça çıkmıyorsun .. benım ikizlerim kasım dogumluydu nisana kadar bebek arabası kenarda bekledi. nisandan sonra yürüyüşlere başladık.bu sebeple bu sefer erkenden almayı düşünmüyorum...

bencede haklısın benimde ocak ta doğacak bebeğim bende öyle düşünüyorum

arkadaşlar yeni girdim buraya benim ilk bebeğim çok heycanlıyımm
ocakta olacak benim bebeğim ama şimdiden bebek çantasını yavaş yavaş hazırlayım diyorum
siz doğum çantasına bebeğiniz ve kendiniz için ne katacaksınız çantanızaa paylaşa bilirmisiniz

Bem araba aldim puseti yani ana kucağı var..zaten ocak sonuna gekiyor adananin kisi sert geçmez. .nisanda hergun gezdiririmnkizimi hem dogmadanda borcu biter dedim

arkadaslar ben de concord neo düşünüyorum;
http://www.ayhancocuk.com/travel-si...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

bir de maclaren techno xt olabilir diye düşünüyorum... katlaması çok kolay.. pusetini ayrıca alabiliyorsun.
http://www.ayhancocuk.com/luks-bast...o-xt-baston-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

o kadar çok marka varki, karar vermek çok zor... ben haşim işcan'a gideceğim en kısa süre içinde, eşim de ben de çalıştığımız için hafta arası gidemiyoruz, ama ekim ayı içinde halletmem gerekicek.

arkadaşlar hayırlı akşamlar bende chıcco urban serisini aldım ilk bebeğim kullanışını bilmiyorum ama acması kapaması cok kolay içime sinerek aldım inş sağlıkla evladımda kullanır

kraft cozy almayı düşünüyorum ben de. Hem kullanışlı hem hesaplı geldi. Bu araba hakkında fikri olan var mı ?

merhaba arkadasm. arabanız casual cadıllac trıo modelı. bu modelı bnde cok begenıyorum fakat mağazalardan bulamadım netten gördügüm kadarıyla biliyorum. belli bir süre kullanmıs biri olarak memnunmusun acaba. tavsiye edermsin :)

meraba arabamızdan hep memnundum ama şu sıra 2.ye geçince biraz sorun sanki ... evimizin girişi hiç yok o yüzden arabayı katlıyoruz katlayınca üstünü çıakrıp katlanıyo her zman yani cocuk bebek değil artık eskiden pusetle kullanırken kızımla pusetie ve koyuyodum sonra aşa inip altını katlayıp koyuyodum merdiven altına ama şimdi büyüge geçtik kızım agır 2. kısmı agır ya yine kızım içindeyken cıkarıyorum ki bu zor oluyo agır oldugu için onu eve sokuyorum bukez altını toplamak için aşa inince kızım aglıyo kızımı tek cıkarsam bu sefer arkamdan geliyo merdivenlerden düşcek diye korkuyorum 2. kattayım 20 basamak var ama ben girip çıkarken cok zorlanıyorum sorunum araba değil evin girşinde yerimiz yok arabanı acık şekilde bırakıcan biyerin avrsa cok güzel ... arabaya binerkende sorun oluyo bize önce altı ac sonra üstü tak sonra kzıı yerleştir felan :) ama çok dikkat cekiyo herkez cok begeniyo altı cok geniş herşeyi koy piknige parka giderken bütün komşular bize koyuyo eşyaalrını düşün yani :)) hatta 3 yaşında yegenim biniyo onuda gezdiriyoruz yorulunca cok sağlam araba :)

bide şu var yatışı kolay değil yani oturma pozisyonunda diyelim cocuk uyudu arkasını indir alt cıtınıac ayak kısmını düzelt felan diger bebek arabaalarınna bakıyorum arkasını indir hop yatsın bu öyle değil gecen kızım benim uyumaz kolay kolay emzirme odasında uyudu marketteyken arabanın yatışınıda hiç yapmamıştım cocuk kucamda bi türlü beceremedim sinir oldum :) ama yatışınıda yptınmı diger bebek arabaları gb degil kocmaan yatak gb oluyo yani cok rahat cocuk için

yani özetle girişte yerin varsa ve arabanız müsaitse al derim

bide tai otobüsler var otobüsler artık bebeka rabalarını kapattırıyomuş o yüzden ben binemiyorum mümkün değil çünkü hem kızımı hem cantamı hem onu zapdetmem cocuk için cok rahat ama aileler için biraz eziyetli anlıcan travel sistemlerin hepsi böyle bence ben cok araştırmıştım hem fiyat hemde kullanım acısından en güzeli bu hafif bide digerlerine göre bitek chicconun bi modeliyle bunun arasında kalmıştım o baston tipliydi bence bi onada bak yani onu alsam puset işim bitince yani şimdi cok rahat ederdim baston gb katlanırdı gittim yerde kolay olurdu kızım kucamda onuda katlayıp cıkabilirdim evime

amma cok yazdım içimi döktüm :D

bu arada kimseye de dert yakınamıyorum ailede herkez puset al dedi ben travel sistem diye tutturmuştum herkeze süper ayana yatıyorum ama bigün belim kopucak o giriş çıkışlarda :D

ooo harıka bi cevap olmuş teşekkur ederimm ilgin için:) travel sistem alma diolar banada ama o dediğin chico nun modelıni inceledim ilk aylar anakucagını baston arabanın üstünde kullanıyosun oda cok hantal bir görünum oluyor. oyuzden o modelı eledım. şimdide cadıllac ve kraft bukleye yöneldım. aslında kraftı ıstıorum ama portbebe olmuo kraft. pekı deneyımlı bi anne olarak fikrini almak isterim portbebe olması cok gereklımı bir arabanın sence

ooo harıka bi cevap olmuş teşekkur ederimm ilgin için:) travel sistem alma diolar banada ama o dediğin chico nun modelıni inceledim ilk aylar anakucagını baston arabanın üstünde kullanıyosun oda cok hantal bir görünum oluyor. oyuzden o modelı eledım. şimdide cadıllac ve kraft bukleye yöneldım. aslında kraftı ıstıorum ama portbebe olmuo kraft. pekı deneyımlı bi anne olarak fikrini almak isterim portbebe olması cok gereklımı bir arabanın sence

ay canım aynı düşüncelerdeyiz bende chiccoyu ilk başta bastonun üstüne puseti takınca komik hantal diye istemedim niye bosuna taşıyalımki dedim bastonun altını bu daha iyid edim puset zamnı puset portbebe gb olan 2. kısmı zmanı gelince onu takarız dedim dedimde işte öyle değilmiş canım puseti kullanıcan 8-9 ay oda bebegin şişman olmazsa benim kızım 11 aylık 9küsür kilo yani bazıları 6 aylıkken bu kilodaydılar :))

o yüzden 2. kısım daha cok kullanılıyo ilk aylar zaten sadece doktora cıkılıyo asıl lazım olan 2. kısım o zamanda cocukalr hareketleniyo herşeyi anlıyo hafif cocukla taşınabilir şeylerin olması daha iyi şimdiki aklım olsa ben chiccoyu seçerdim şimdi katlar giderdim heryere bu zor oluyo... kraftın modelini bilmiyorum ama chiccoyu düşün derim ;)

port bebe olması çokta lazım değil büyükken uyumuyolar çünkü

hadı yaa bak simdiii kafam karıstı benn bide bu acıdan degerlendireyımm kararımı oazamn :) ilgin içn cok tesekkur edıyorum :D

Back
X