öcü gibi olmussun

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
kizlar oncedende kapandigim icin insanlar kotu yorumlar yapiyor diye bir konu acmistim ve gecenlerde babamin is yerine gittim esimde orada calisiyor ve beni uzun zamandir gormeyen birbayan ile karsilastim selam verecektim ki bana dedigi kelime su oldu
-neden kapandin kiz bune hal öcü gibi olmussun-
ve ben resmen sok oldum yemin ederim diyecekk kelime bulamadim sustum arkami dondum esimin ve babamin duymasini istemedim bir yandan yoksa esim bayanla tartisirdi o sokla neye ugradigimi sasirdim yaaa neden insanlarin tutumu bu cok uzgunum gercekten aklimdanc cikmiyor bana bunu soylerken bayanin yaninda kocasida vardi kari koca ogretmenler o an kendimi cok ezik hisstettim ama hala cevap veremeyisimin pismanligini cekiyorum offfff...

içinden düşündüğünü ağzından kaçırmış gibi :/
ona neymiş ki. yorumunuzu sormadım diyebilseydiniz keşke

kizlar oncedende kapandigim icin insanlar kotu yorumlar yapiyor diye bir konu acmistim ve gecenlerde babamin is yerine gittim esimde orada calisiyor ve beni uzun zamandir gormeyen birbayan ile karsilastim selam verecektim ki bana dedigi kelime su oldu
-neden kapandin kiz bune hal öcü gibi olmussun-
ve ben resmen sok oldum yemin ederim diyecekk kelime bulamadim sustum arkami dondum esimin ve babamin duymasini istemedim bir yandan yoksa esim bayanla tartisirdi o sokla neye ugradigimi sasirdim yaaa neden insanlarin tutumu bu cok uzgunum gercekten aklimdanc cikmiyor bana bunu soylerken bayanin yaninda kocasida vardi kari koca ogretmenler o an kendimi cok ezik hisstettim ama hala cevap veremeyisimin pismanligini cekiyorum offfff...

takmamalısın malesef insanımız çok ön yargılı olduğu için bazı şeylere at görüşüyle bakabiliyor, kendinden emin ol

insanlar ne kadar hadsiz ya. sizin yerinizde olsam ağzının payını verirdim.

Bence buna takma. Sen Allah için ve kendin için kapanmışsın, cahilin biri laf etmiş işte.
Cevap vermeyerek de iyi etmişsin, zira bu kadar cahil birine ne anlatabilirsin? :)

Keşke insanlar sadece kendi hayatlarıyla ilgilense.
Ama biz seviyoruz her şeye olur olmaz yorum yapmayı, haddimiz olmayan her şeye karışmayı.
Boşverin. :KK14:

insanlar ne kadar hadsiz ya. sizin yerinizde olsam ağzının payını verirdim.
O anda o sok haliyle neyr ugradigimi sasirdim ve sadece sustum ama susmamin pismanligi icerisindeyim yediremiyorum o kelimeyi kadinin sesi kulaklarimdan gitmiyor deli oluyorum

O anda o sok haliyle neyr ugradigimi sasirdim ve sadece sustum ama susmamin pismanligi icerisindeyim yediremiyorum o kelimeyi kadinin sesi kulaklarimdan gitmiyor deli oluyorum
gaza getirmek gibi olmasın ama giderim o kadını bulurum iki laf söylerim. şuursuz şey. fikrini mi sormuşsunuz sanki

malesef kendini çooook modern gören ama hadsiz, terbiyesiz, lüzumsuz, aslında dünyaya at gözlüğüyle bakan, sadece önünden yemesi gerekirken üstüne vazife olmayan şeylerede müdahil olan o kadar çok embesil varkiiiiiii... :KK11:

o an şok olman çok normal. bende şok anlarında aptallaşırım. daha sonra bi yerde denk gelirsen haddini bildir bence. :KK67: terbiyesiz kadın :KK67:

Ne kadar salakmis o kadin yaa. Benim de bir cok arkadasim basini örtüyor yada aciyor. Utandirmamak icin hic sesimi cikarmiyorum. Kime ne ki? Bu çok bireysel bir tercih.

malesef kendini çooook modern gören ama hadsiz, terbiyesiz, lüzumsuz, aslında dünyaya at gözlüğüyle bakan, sadece önünden yemesi gerekirken üstüne vazife olmayan şeylerede müdahil olan o kadar çok embesil varkiiiiiii... :KK11:

o an şok olman çok normal. bende şok anlarında aptallaşırım. daha sonra bi yerde denk gelirsen haddini bildir bence. :KK67: terbiyesiz kadın :KK67:

En cok kotu olan ogretmen olmasi boyle bir zihniyet ve ogretmenlik

konunuz dine ve siyasi kavramlara kayabilir ilerleyen dakikalarda..

Herkesin kendi tercihi olduğu birşeyleri ülkemizde insanlar söz söyleme hakkına sahip görüyorlar ya ona yanıyorum.

X