ocuklarnza ar tv dizileri izletmeyin!!

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
selam kızlar benim çocuğum yok ama olanlara söylüyorum.dün esra ceyhan'ın programında izledim.12 yaşında bir çocuk,izlediği konusu sihir dünyası olan dizilerden etkilenmiş,psikolojisi bozulmuş.1 yıldır okula gidemiyormuş ve konuşamıyormuş.dizilerdekikötükedihüsokötü kahramanları her an karşısına çıkıcak diye korkuyormuş,sokağa çıkmıyormuş ve belirtileri dizilerdeki gibi kendi kendine konuşmaya başlamış sonrada hayattan kopmuş.aman kızlar çocuklarınıza dikkat edin.öpüldünüz..

:1shok:

çok üzüldüm çocuğun durumuna. inşallah kısa zamanda düzelir. paylaştığın için teşekkürler

bende gördüm ama seyretmedim. bana kalırsa böyle durumlarda iş ebeveynlere düşüyor. otoritelerini koyup tv de kendi belirlediği programları kendi belirledikleri süreler içinde izlettirecekler.

ay allah korusun ya yazik cok etkilendim valla ben tuanaya izletmedim zaten o selenayi bez bebegi falan ilgisini cekiyo ama ben istemiyorum rabbim o cocugun yardimcisi olsun kiyamam ya
bilgilendirdigin icinde saol canim benima.s.

evet canım ya,ben de izledim,çocuklarımızı nasıl koruyacağız,hangi birinden koruyacağız,şaştım kaldım

bence anne babanın rolu kımse kızmasın ama buyuk anne cocuga bakmıo olabılrı ama almıs olduunuz bakıcı olsn zaman gecırdınız gunlerde bebenısle onu tw ızlemesı yerıne bence parkka goturun tw ızlenmek ıstedı zaman aglamasına aldanmayın cunku burum bı kes daha yasancanı unutmayın okudu ılk kıtap yada boyama kıtabı bıle o cocugun cok onemlı anne baba bunu ne kadr ıyı secersen okuma durumuda resım yapma kabılıyetıde o kadr gelıscenı unutmayn :)

allaha şükür benim oğulum tv izlemez pek.:1closedeyes:ara sıra sevdiğı film olursa şu sıralar buzdevrini izliyor.

Back
X