MERHABALAR ŞU AN 2 YAŞINDA OLAN CPLİ Bİ OĞLUM VAR YANİ HALK DİLİNDE SPASTİĞİ VAR.33 HAFTALIK DOĞDU VE 33 GÜN HASTANEDE KALDI.3 AYLIK KEN CPLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK KABULLENMEK ÇOK ZORDU AMA ARTIK KABULLENDİM.İNANIN NORMAL ÇOCUK BÜYÜTMEK ÇOK KOLAYMIŞ GİBİ GELİYOR.DAHA DESTEKSİZ OTURAMIYOR.İNŞALLAH YAPACAK SIRAYLA.ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ZEKADA HAFİF ETKİLENME VAR YOK DENECEK KADAR.SİZİNDE AİLENİZDE RAHATSIZLIĞI OLAN VARSA PAYLAŞMANIZI ÇOK İSTERİM.GEÇ YÜRÜYEN GEÇ OTURAN ÇOCUKLAR DUYUNCA RAHATLIYORUM BENİMDE OĞLUM YAPACAK DİYORUM.BENDE HERKEZ GİBİ ELİNDEN TUTUP DOLAŞMAYI ÇOK İSTİYORUM BANA ANNE DEYİP KOŞUP SARILMASINI NASIL ANLATAYIM NORMAL ÇOCUKLAR GİBİ OLMASINI.RABBİM BENDEN ALIP HER GÜZELLİĞİ ONA VERSİN.SAĞLIĞIMIDA RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN mirmirmirmir
allahım sizi evlatlarınıza bağışlasın ki onlara bakabilesiniz.
:Saruboceq:canım ben istanbuldayım.ben hala kabullenemiyorum bazı şeyleri.psikologo gitmem lazım aslında.bende emar sonucunu alırken nasıl dua etmiştim Allahım inşallah öyle değildir.bu bi rüya olsun diye .Ama öyle değil artık kabullendim sayılır.ben ayrıca çalışıyorum.hareket yaptıramadan uyutursam kendimi çok suçlu hissediyorum.canım prensesin içinde sen yinede klasik egzersiz hareketleri yaptır.duyularını geliştircek oyuncaklar yaptır ve bol bol yüzüstü yatır hiç ihmal etme emi canım.Allah emeğimizi elbette müfakatlandıracak
bende çalışıyorum canım malesef her an kızımla birlikte olamamaktan sürekli onunla ilgilenememekten dolayı kendimi çok kötü hissediyorum ve vicdanım hiç rahat değil.Fizik tedaviye başlatmadılar kızımı bu ayki kazanımları çok iyi dedi. Beril kendi kendine mucize yaratıyor hiç beklemediğim gelişimler var evde yaptıracağınız hareketlerle devam edelim birde nootropil diye bir ilaca başlattı. inşallah her şeyimiz çok daha iyi olur
kabullenme konusunda malesef bu hiç bir zaman kabullenilemiyor. banada hep hiç bir şeyi yok gibi geliyor.:çok üzgünüm:[/
canım beratta notroopil kulanıyor
beyin geliştiren denge sağlayan bi ilaç
:Saruboceq:canım ben istanbuldayım.ben hala kabullenemiyorum bazı şeyleri.psikologo gitmem lazım aslında.bende emar sonucunu alırken nasıl dua etmiştim Allahım inşallah öyle değildir.bu bi rüya olsun diye .Ama öyle değil artık kabullendim sayılır.ben ayrıca çalışıyorum.hareket yaptıramadan uyutursam kendimi çok suçlu hissediyorum.canım prensesin içinde sen yinede klasik egzersiz hareketleri yaptır.duyularını geliştircek oyuncaklar yaptır ve bol bol yüzüstü yatır hiç ihmal etme emi canım.Allah emeğimizi elbette müfakatlandıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?