Ocwmays'ın Cicişleri.... :)

güle gülee kullan canımm
çok güzeller hepsii mutlu huzurlu günlerde kullan
sende baklamışsın bakalım inşallah böyle keyifli kullanmak kısmet olur

Oooooooo,bizim Eylül gelinimizde açmış çeyiz topiği :))

Mutlu ve sağlıklı günlerde kullan canım.Eylüle kadar bu sayfa dolar taşar zaten...

hayırlı olsun hepsi de çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Topigin hayirli olsun, cicislerin bol bereketli olsun..

Çok renkli, insanın içini açan seçimler yapmışsınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Gule gule kullan, hepsi cok guzel...

Aldıklarını ağız tadıyla kullanırsın inşallah.Eksiklerini de kolaylıkla bitirirsin umarım

Canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan

hepinize yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çoookk teşekkür ederim arkadaşlar

borcamlarıımm

saklama kaplarım

kurabiye ruletim

bulaşık deterjanı koymak için aldım mutfak tezgahına...

bunlar da ıvır zıvırlar

Son düzenleme:
İğne Kutum

tokalarımı koymak için aldığım uğur böcüklü kutum

günlük çatal bıçak takımım, desenleri pek belli olmuyo

taraklarım ve makyaj malzemelerim için...

silikon kek kalıplarım

mutfak önlüğü setim (tencerelerimle takım)

bu da halamın hediyesi...

Seni tebrik etmek istiyorum öncelikle kendin resim çekip yükledigin için ben de tek tek igne bile alsam çekip resmini yüklüyorum diger türlü internetten alınan resimlerle bakınca hiçbir şey anlamıyorum iyi günlerde kullan canım...

tam ciciş bunlar:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin günlük tabaklarında çok güzel :)

Hayırlı olsun topiğin canım..
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah çok güzel hepside

valla adına üzüldüğüm bır konu varkı canım,beyaz esyaların..hepsını bosch tan alarak ne kadar kotu bırsey yaptıgını anlatamam...

ben evlenelı 3 ay oldu ve en son modellerını aldım bosch un...ve bır buzdoılabına 2.000 lıraya yakın para verdım..bulasık ıcın ve camasır ıcın ona keza... sırf en ıyısı oldugunu sanarak...

camasır makınem guzel yıkamıyor,en ıyı en pahalı deterjanları kullanıyorum ama yok yok...
bulasıık makınelerınde bosch un a sınıfı yada a+ sından almıs olmalısın kı onlarda guya tararruf yapacagı sebebıyle kurutma yapmıyor..bulasıkların sulu sulu cıkıyor..ayrıca guzelde yıkamıyor..makıneden cıkartıp elımde yıkıyorum..

buzdolabım nofrost olmasına ragmen buz kırıyormus guya takır tukur oyle sesler cıkarıyorkı ınsanın aklını alıyor...ve normal zamanlardada sureklı afadersınız hayvan uluması gıbı garıp bır sesle calısıyor...ve servıs kesınlıkle urunun de hata kabul etmıyor..herseye bır bahane uydurup gıdıyor..elelustunde kullanıyorum anlıcagın...

genelde bu sıkıntılar da hep oluyormus..sıkayetlerı okursan netten goreceksın.

Canımm, eylül gelinim çeyizleriin çook güzeell, Allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsiinn devamını bekliyoruz :82:

bzdolabını bosch dan almicam zaten de
diğerleri için çok züldüm :26:
ben bu tarz şikayetleri ilk kez sende gördüm canım ya
uzun araştırmalar sonucu çok güvenerek almıştım hepsini
umarım ben bu konuda şanslı olanlardan olurum

mutlu huzurlu günlerde kullan cnm

mutlu günlerde kullanın inşallah:):)

Canımm, eylül gelinim çeyizleriin çook güzeell, Allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsiinn devamını bekliyoruz :82:

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar
rabbim herkese huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…