güle gülee kullan canımm
çok güzeller hepsii mutlu huzurlu günlerde kullan
sende baklamışsın bakalım inşallah böyle keyifli kullanmak kısmet olur
Oooooooo,bizim Eylül gelinimizde açmış çeyiz topiği :))
Mutlu ve sağlıklı günlerde kullan canım.Eylüle kadar bu sayfa dolar taşar zaten...
hayırlı olsun hepsi de çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :)
Topigin hayirli olsun, cicislerin bol bereketli olsun..
Çok renkli, insanın içini açan seçimler yapmışsınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.
Gule gule kullan, hepsi cok guzel...
Aldıklarını ağız tadıyla kullanırsın inşallah.Eksiklerini de kolaylıkla bitirirsin umarım
Canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan
güle güle kullan cnm
tam ciciş bunlar:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin günlük tabaklarında çok güzel :)
Hayırlı olsun topiğin canım..
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah çok güzel hepside
güzel günlerde kullan inşallah.....
Pek hoş,pek güzellerGüle güle kullan hepsini canım :79:
güle güle kullanırsın inşallah huzurla..
valla adına üzüldüğüm bır konu varkı canım,beyaz esyaların..hepsını bosch tan alarak ne kadar kotu bırsey yaptıgını anlatamam...
ben evlenelı 3 ay oldu ve en son modellerını aldım bosch un...ve bır buzdoılabına 2.000 lıraya yakın para verdım..bulasık ıcın ve camasır ıcın ona keza... sırf en ıyısı oldugunu sanarak...
camasır makınem guzel yıkamıyor,en ıyı en pahalı deterjanları kullanıyorum ama yok yok...
bulasıık makınelerınde bosch un a sınıfı yada a+ sından almıs olmalısın kı onlarda guya tararruf yapacagı sebebıyle kurutma yapmıyor..bulasıkların sulu sulu cıkıyor..ayrıca guzelde yıkamıyor..makıneden cıkartıp elımde yıkıyorum..
buzdolabım nofrost olmasına ragmen buz kırıyormus guya takır tukur oyle sesler cıkarıyorkı ınsanın aklını alıyor...ve normal zamanlardada sureklı afadersınız hayvan uluması gıbı garıp bır sesle calısıyor...ve servıs kesınlıkle urunun de hata kabul etmıyor..herseye bır bahane uydurup gıdıyor..elelustunde kullanıyorum anlıcagın...
genelde bu sıkıntılar da hep oluyormus..sıkayetlerı okursan netten goreceksın.
mutlu huzurlu günlerde kullan cnm
mutlu günlerde kullanın inşallah:):)
Canımm, eylül gelinim çeyizleriin çook güzeell, Allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsiinndevamını bekliyoruz :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?