iyi günlerde kullan çok güzeller
günlük yemek takımların çok şirin
güle güle kullan
Katılıyorum, çok şirin bence de :)
Başka modelleri var mıydı, nerden aldınız markası nedir acaba ?
canım herşeyin çok güzel .ALLAH ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah tatlım.Beyaz eşyada bence tamamen şans işi güzelim takma kafana şansın varsaa iyi çıkarlar inşallahta iyi çıkarlar
teşekkür ederim
begenmenize çok sevindim
günlük yemek takımlarım "cooker" markasının. Daha önce pek duymamıştım ama bunları görünce aşık oldum hemen aldım
Diğer modellerine de baktım hepsi birbirinden güzel ve şirin
sıvı yağ pompasından sende almışsın canım :)) ben iki tane almıştım annemede almıştım ama o kullanamadı geri çıkardı yaabakalım biz naapacaz
iğne iplik kutunda çok güzelmiş, bende bakıyorum ama daha hiç bi yerde görmedim..
herşey pek güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
güle güle kullan inşallah
canımm özenerekk hazırlamışsınn güzel günlerde kullan inşallahhh :))))) gülnlük yemek takımından bende istiyorum pembe çiçekli :)) birde o kızartma tenzerelerinden bulamıyorum sen nerden aldın çok kullanışlı o tencereler :))) güle güle kullan tekrardan canımm
Ben daha yeni görüyorum burayı
Çok kızdım kendıme
Hepsi özenle secılmıs, uzerıne güzel hayaller kurulmus, emek verilmiş...
Rabbim afiyetle kullanmayı nasıp tsın ınsallah arkadasım...
canımsın...
Allah daha güzellerini nasip etsin sana
ay çok güzel yaaaçok beendim bennn
Canım ütü masanın kılıfıı çok güzell yaa bayıldım pembeli morluu, güle gülee kullan tatlımmm
canımcım hazırlıklar ne alemde dökmüşsün çeyizlerini takip ediyorum topişini çok şirin şeyler almışsın maşallah .alıcam bazılarından çok beğendiklerimi kullanırız kardeş kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?