- Konu Sahibi kurabiye123
yazı asmakta cozum olmaz oylesıne
kendı ustune alınmaz
acık acık canım ıstersen daha sık dus al ınsanın kokusu kendıne gelmez bız senınle aynı ortamı paylasıyoruz arkadasız bunda kırılma gucenme olmaz demelısınız
bunu dırek demedıgınız surece duzelmeyecek
kendı ustune alınmaz
acık acık canım ıstersen daha sık dus al ınsanın kokusu kendıne gelmez bız senınle aynı ortamı paylasıyoruz arkadasız bunda kırılma gucenme olmaz demelısınız
bunu dırek demedıgınız surece duzelmeyecek
yaşadığının aynısını bende yaşamıştım uni de. 3 kişi kalıyorduk. Bir tanesi Acayip pis bir kızdı. Kokuyordu ve yıkanmıyordu. Kapalı olduğu icin odaya gelince pardesüsüne teri siniyordu ve sürekli odada kaldığı icin koku gitmiyordu. Ben ilk başlarda anlayışla karşıladım sonuçta hepimiz terliyoruz vs diye ama bir baktım kız yıkanmıyor. kız sadece abdest alıyor ama duş yapmıyor zaten kapalıyım sacım da cok yağlanmıyor diye. Deodrant sağlıksız diye kullanmıyordu. Bir kaç kez laf arasında söylemişti. Sonra benim odama gelen arkadaşlar bana söyledi ki sizin odanızda bir koku var biz giremiyoruz diye. O an bende kayış koptu. Yarım dönem sonunda diğer oda arkadaşımla toplandık işte duş almak cok güzel su bedava ztn gir çık oh fln diyorduk