- Konu Sahibi TrakyaKizcesi
İki kişilik bir odada kalıyorum.Ama ben tek kişilik bir odaya çıkmak istiyorum.Oda arkadaşımın bana bir zararı yok ama hiç tanımadığım bir insanla aynı yerde kalmaya alışkın değilim.Yapabilirim sandım ve iki kişilik odayı tercih ettim ama olmuyor.(odanın güzel olması da bu kararı almamda etkili oldu). Evet 1 günde nasıl böyle karar verdin diyorsanız ben başta olamaz gözüyle bakıyorsam hiç olmaz.Yani ilerde ben alışırım gibi bir konu söz konusu değil.Birde daha dönem başındayken oda değiştirmem daha kolay olur.ve işin en kötüsü de affedersiniz ama tuvalet düzenim alt üst oldu.Zaten yabancı olduğum bir yerde tuvalete kolaylıkla giremezken birde üstüne üstlük tanımadığım birisi birkaç adım ötemdeyken rahat olamıyorum.ve sırf bu yüzden dünden beri kıvranıyorum.birde aksilik regl oldum.halim çok kötü anlayacağınız. Konu da demek istediğime gelirsek, oda arkadaşımı kırmadan ona nasıl tek odaya çıkacağımı söyleyebilirim? Kızla birbirini tanımayan iki insan ne kadar iyi anlaşabilirse o kadar iyi anlaşıyoruz.Arkadaş olarak kalmamızı istediğim birisi ama oda* arkadaşı olarak kalmak istediğim birisi değil.Esasında hiç kimseyle oda arkadaşı olmak istemiyorum.Kırmadan kibarca nasıl söyleyebilirim bunu, yardımcı olursanız sevinirim.Yarın gidip yetkililerle konuşmayı düşünüyorum çünkü.
Son düzenleme: