Oda arkadasim asla susmuyo

cemrebirvar

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
31
5
6
21
Aslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo

Hiç böyle karşınıza alıp ciddi bir biçimde konuştunuz mu şikayetinizi dile getirdiniz mi ?
Blr konuşun bakalım güzelce ve sürekli uyarın biraz yavaş biraz sakin diye.
Ses kaydı da alabilirsiniz eğer durumu kabul etmezse sonradan dinletirsiniz bak dinle sesinin tonu ne kadar yüksek farkında mısın diye güzelikle anlatmaya çalışın.
Başta belki kabul etmez trip atar ama bir noktada kabul eder kendini iade illaki.

Sanırım kendini yalnız hisseden ve pek arkadaşı olmayan birisi. Bu kadar konuştuğuna göre baya birikmiş gibi. Onu güzellikle uyardınız mı bu konuda? Psikolojik sıkıntıları var sanki.

ortak alanı kullanıyorsunuz. baştan her şeyi söylemen gerek yoksa birike birike bir gün patladığında aranız çok kötü olur. ve aynı yeri paylaşmak zorunda olduğunuz için sadece onu her gördüğünde sinir olursun. belki geldiği kültürden dolayı böyle ve farkında değil. bunu söylemede çekinecek bir şey yok. git söyle söyle

Arkadaşımla ne zaman görüntülü konuşsak evde ailesi o kadar yüksek sesle konuşuyor ki evde ne konuşuyorlarsa seslerini aynen duyuyorum. Arkadaşım da bu durumdan rahatsız. Hatta o kadar rahatsız ki kendisi toplu alanlarda ses tonunu normalden baya kısık şekilde konuşuyor, bu durum onda travma olmuş.
Oda arkadaşın belirli yaşa kadar öyle konuşmaya alışmış. Kolay kolay değişmez. Yine de kibar bir dille uyarabilirsin

Ya valla defalarca söyledim yok bisi izlerken bile konusuuo

Ya evet ama dikkat etmek zorunda sınavlarima bile calisamiyom bas agrisindan

Laftan anlamıyorsa yöneticiyle konuşup oda değişikliği yapılmasını talep edebilirsin. Bazı insanlar hızlı ve bağırarak konuşuyor. Ailesinden böyle görmüş olabilir belki de. Laftan da anlamıyor göründüğü üzere. Benim annem de her gün ,normal bir şey anlatırken bile yüksek tonda konuşur "kulağım ağrıyor, biraz daha düşük tonda konuşur musun" diyorum ona. Hızlı hızlı konuşup bağıran insanlara tahammül edemiyorum. O an kafamı koparıp firlatasim geliyor o kadar sinir bozucu ki. O yüzden seni çok iyi anladım konu sahibi. Bir de sınavlara çalışma dönemindesin. Bahsettiğin kişi toplum içinde kurallara uymayı bilmiyor.

Buraya yazdığın gibi dümdüz söyleyeceksin. Bağırarak konuşma kafam kaldırmıyor de sessiz konuşursan da seni duyarız de, bağırarak ve sürekli konuşmak senin dişil enerjini de etkiler sakin ge yavaş olmalısın hatta az konuşmalısın de

Baya iyi kızmış evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…