- 29 Ekim 2024
- 31
- 5
- 6
- 21
- Konu Sahibi cemrebirvar
-
Sanırım kendini yalnız hisseden ve pek arkadaşı olmayan birisi. Bu kadar konuştuğuna göre baya birikmiş gibi. Onu güzellikle uyardınız mı bu konuda? Psikolojik sıkıntıları var sanki.Aslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
Defalarca uysrdim bağırma bağırmadan konus basım agriyo dedimSanırım kendini yalnız hisseden ve pek arkadaşı olmayan birisi. Bu kadar konuştuğuna göre baya birikmiş gibi. Onu güzellikle uyardınız mı bu konuda? Psikolojik sıkıntıları var sanki.
Ben de yüksek sesle konuşanlardan aşırı rahatsız oluyorum . Bu kız belliki laftan anlamıyor. Herkese karşı aynıdır.Defalarca uysrdim bağırma bağırmadan konus basım agriyo dedim
BiktimBen de yüksek sesle konuşanlardan aşırı rahatsız oluyorum . Bu kız belliki laftan anlamıyor. Herkese karşı aynıdır.
Oldukça zor ve tahammül edilemeyecek bir durum. Anlıyorum seni. Oda değiştirme imkanın var mı?Biktim
ortak alanı kullanıyorsunuz. baştan her şeyi söylemen gerek yoksa birike birike bir gün patladığında aranız çok kötü olur. ve aynı yeri paylaşmak zorunda olduğunuz için sadece onu her gördüğünde sinir olursun. belki geldiği kültürden dolayı böyle ve farkında değil. bunu söylemede çekinecek bir şey yok. git söyle söyleAslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
Ya valla defalarca söyledim yok bisi izlerken bile konusuuoortak alanı kullanıyorsunuz. baştan her şeyi söylemen gerek yoksa birike birike bir gün patladığında aranız çok kötü olur. ve aynı yeri paylaşmak zorunda olduğunuz için sadece onu her gördüğünde sinir olursun. belki geldiği kültürden dolayı böyle ve farkında değil. bunu söylemede çekinecek bir şey yok. git söyle söyle
Ya evet ama dikkat etmek zorunda sınavlarima bile calisamiyom bas agrisindanArkadaşımla ne zaman görüntülü konuşsak evde ailesi o kadar yüksek sesle konuşuyor ki evde ne konuşuyorlarsa seslerini aynen duyuyorum. Arkadaşım da bu durumdan rahatsız. Hatta o kadar rahatsız ki kendisi toplu alanlarda ses tonunu normalden baya kısık şekilde konuşuyor, bu durum onda travma olmuş.
Oda arkadaşın belirli yaşa kadar öyle konuşmaya alışmış. Kolay kolay değişmez. Yine de kibar bir dille uyarabilirsin
Yurtta çalışma odası varsa oraya gidebilirsin çalışmaya ben çok giderdimYa evet ama dikkat etmek zorunda sınavlarima bile calisamiyom bas agrisindan
Buraya yazdığın gibi dümdüz söyleyeceksin. Bağırarak konuşma kafam kaldırmıyor de sessiz konuşursan da seni duyarız de, bağırarak ve sürekli konuşmak senin dişil enerjini de etkiler sakin ge yavaş olmalısın hatta az konuşmalısın deAslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
Yok ya burda kücük bayaYurtta çalışma odası varsa oraya gidebilirsin çalışmaya ben çok giderdim
Baya iyi kızmış evet.Aslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?