Oda arkadaşımın tuhaf davranışları

Aslında kızlar bence birbirinden çok da çekinmeden giyinebilir aynı yerde ama ben de açıkçası çok sonra
alıştım kardeşim olmadığı için başkası varken yakın arkadaşım da olsa giyinip soyunmak garip gelirdi. Ama sonra tiyatroya girince baktım olmuyor saldım gitti. Devlet tiyatrosunda bile kadın kulisi en fazla bi tane oluyor gidip de bana ayrı yer açın diyecek halim de yok mecbur alıştım hatta bi süre sonra otomatiğe bağladım kimse kimsenin bir yanına bakmıyormuş meğer :)
Ama işte kimileri rahatsız edici oluyor, oda arkadaşının yanında rahat edebilmesin orda keyfinden paylasmiyorsun ki odayı, şansına denk gelmiş ve rahat etmek senin hakkın. Cinsel tercihi ayrı olsa bile orda senin özeline saygı göstermek zorunda. Eğer huzursuzsan hareketleriyle bunaltıyorsa başka yere geçmekle iyi yaparsın bence. Ne demek yani kadınlardan hoşlanıyor diye oda arkadaşını rontgenlemek?

Aman sonuçta kız, ne yapabilir ki diyenlere de şaşırıyorum. Sana kendi odanda cinsel obje gözüyle bakan biri var, daha ne yapsın?

Son düzenleme:
benim yanımda da bi arkadaşım soyunsa bakarım şöyle bi, selüliti var mı vs diye
ya da iç çamaşırıyla odada gezme çok abartılacak bişey değil 2 sene aynı odada kalmışsınız seni samimi görmüş demek ki,bu kadarcık şeyden lezbiyen denmez bi kıza, 2 sene önce normaldide bu sene lezbiyen mi olayım dedi yani

iç çamaşırla dolaşması lezbiyen olmasını gerektirmez. rahat demekki. benim bazı kız arkadaşlarımda öyle dolaşırdı. ha ben değilim ,ama bazıları için doğal bu. arkanıza vurması biraz laubali olmuş ama buda bir kanıt değil. kısacası bunlar lezbiyen olması için sebep değildir.
.

Son düzenleme:
Seni korkutmak gibi olmasın da genellikle lezbiyenler kız yurtlarını pek sever, tercih eder :26:

Ama bu söylediklerine bakarak direkt lezbiyen de diyemeyiz. Biraz daha açık hareketleri var mı? Geliyor mu aklına?

eşyalarımı topluyorum ciddi ciddi taşınıyorum... bi gece bile kalmaya tahammülüm yok bu odada müdüriyette uyuycam bu gece kız konusunda yanıldığımı sanmıyrum gideceğimi söyleyince neden dedi tabi ben de bisürü bahane buldum sarılmak falan istedi neyse çok utanç verici son bikaç hareketi iyice sabrımı taşırdı tersledim hiç sesini çıkarmadı sonunda kurtuluyorum

Topikte biraz daha geyik yaparsanız değil bu topikte sitede son göreceğiniz yüz olur o mavi yüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…