- Konu Sahibi orta_kahve
-
başka bir kadına vuran vurmayı düşünen yarın sanada düşünür...
dövmeyi demiyorum be canım..
oda arkadaşının yakın hareketleri samimiyettendir demek istiyorum..
sen de kızma hemen
yani senin de dikkat çektiğin:) gibi kız masumdur büyük ihtimal diyorum..ok?
herzaman söylüyorum açana bakarlar bence biraz orta kahvedede biraz suç var kızcağızın dikkatini çekmiş oda bakmış
ilk zamanlar yurt hayatına alışmak çok zor oldu o yönden giyinip soyunmak için banyoya gidiyodum okulda staja çıkarken de ilk zamanlar kilotlu çorap giyiyodum altıma soyunma odasında çıplak kalmamak için ama insan yavaş yavaş alışıyo odamda giyinip soyunuyorum ama iç çamaşırlarıla dolanmıyorum yani
ilk zamanlar yurt hayatına alışmak çok zor oldu o yönden giyinip soyunmak için banyoya gidiyodum okulda staja çıkarken de ilk zamanlar kilotlu çorap giyiyodum altıma soyunma odasında çıplak kalmamak için ama insan yavaş yavaş alışıyo odamda giyinip soyunuyorum ama iç çamaşırlarıla dolanmıyorum yani
yaa ben konunun ıcerıgınde lezbıyen olacagına daır bır cumle goremedım acıkcası .
kızlar bırbırlerının yanında rahat olurlar,ıc camasırıyla oturması elbette sacma
ama ,bız de yazın kızlarla evde toplandıgımızda boxer sortlarla oluruz valla .
ondan sonracıgıma bızde şakalasmak maksadıyla popolarımıza vururuz
ben de masaj yaptırmayı cok severım ,sevıyorum yanı masaj yaptırmayı
ama yemın ederım lezbıyen degılımayy sasırdım valla sımdı bu orneklere
gore kısı lezbıyen mı oluyormus sımdı
eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki
eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki
sana çok güldüm gece gece
amanınnnnn :13:
yaa ben konunun ıcerıgınde lezbıyen olacagına daır bır cumle goremedım acıkcası .
kızlar bırbırlerının yanında rahat olurlar,ıc camasırıyla oturması elbette sacma
kullandığın kelimeler falan kardeşime çok benziyor adı da beyzadeğilsindir umarım
sashamia, mümkünse bir daha görüşmeyelım senle
bana acele cevap mavi bir yüz bana sus yaptı uyarı falanmı aldım acep
kaçııııınn lezbiyen vaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?