Oda arkadaşımın tuhaf davranışları

dövmeyi demiyorum be canım..

oda arkadaşının yakın hareketleri samimiyettendir demek istiyorum..

sen de kızma hemen

yani senin de dikkat çektiğin:) gibi kız masumdur büyük ihtimal diyorum..ok?

herzaman söylüyorum açana bakarlar bence biraz orta kahvedede biraz suç var kızcağızın dikkatini çekmiş oda bakmış

herzaman söylüyorum açana bakarlar bence biraz orta kahvedede biraz suç var kızcağızın dikkatini çekmiş oda bakmış

ilk zamanlar yurt hayatına alışmak çok zor oldu o yönden giyinip soyunmak için banyoya gidiyodum okulda staja çıkarken de ilk zamanlar kilotlu çorap giyiyodum altıma soyunma odasında çıplak kalmamak için ama insan yavaş yavaş alışıyo odamda giyinip soyunuyorum ama iç çamaşırlarıla dolanmıyorum yani

yaa ben konunun ıcerıgınde lezbıyen olacagına daır bır cumle goremedım acıkcası .

kızlar bırbırlerının yanında rahat olurlar,ıc camasırıyla oturması elbette sacma

ama ,bız de yazın kızlarla evde toplandıgımızda boxer sortlarla oluruz valla .

ondan sonracıgıma bızde şakalasmak maksadıyla popolarımıza vururuz

ben de masaj yaptırmayı cok severım ,sevıyorum yanı masaj yaptırmayı

ama yemın ederım lezbıyen degılım ayy sasırdım valla sımdı bu orneklere

gore kısı lezbıyen mı oluyormus sımdı

eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki

eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki

bilmiyorum bana rahatsızlık veriyor.. karşındaki kişiye de bağlı sanırım..

sashamia, mümkünse bir daha görüşmeyelım senle

Türkiye'de eşcinsel biri, karşısındakinden herhangi bir şekilde yeşil ışık almadığı sürece ona direkt olarak cinsel kimliğini belli etmeye çekinir, değil ki direkt olarak asılsın. Bu kadar açık ve hevesli davranıyorsa bu konuda, ya sizin ne tepki vereceğinize bakmak için kendince numara yapıyor olmalı ya da Amerika'lı genç kızlar gibi üniversite hayatı boyunca biseksüellik dahil her şeyi denemek gibi bir şeye heveslenmiş olabilir.

Dipnot : Gay, kelimenin asıl anlamı itibari ile "neşeli" anlamına gelip, hemcinsleriyle duygusal ve cinsel ilişki kurmayı seçen herkes için cinsiyet ayırt etmeksizin kullanılır. Homoseksüel ve eşcinsel gibi geniş anlamlı, cinsiyetsiz bir kelimedir. Aslında cinsel tercihleri tanımlarken kullanılması gereken en doğru kelimeler, "Heteroseksüel, Homoseksüel, Biseksüel ve Aseksüel"dir. Çünkü bunlar anlam kargaşasına izin vermeyecek en geniş anlamlı ve nesnel terimlerdir.

kaçııııınn lezbiyen vaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…