Kendisi rica ediyordu cey yapar mısın diye yapıyordum mesela ben hastaneye gidelim derdim yok derdi dün yeni gelen kıza hastaneye gidelim mi dedi çay yaptı ilaç verdi zoruma gidiyorYapma, sana kim yap dedi ki??
Ay ne zoruna gidecek ya, arkadaşıni kıskanıyorsun bence.Kendisi rica ediyordu cey yapar mısın diye yapıyordum mesela ben hastaneye gidelim derdim yok derdi dün yeni gelen kıza hastaneye gidelim mi dedi çay yaptı ilaç verdi zoruma gidiyor
Kıskanıyorum tabi ki ama tatlı kıskançlıkAy ne zoruna gidecek ya, arkadaşıni kıskanıyorsun bence.
Daha çok toksik gibi.Ay ne zoruna gidecek ya, arkadaşıni kıskanıyorsun bence.
Hiç tatlı değil. Nankör diyosun.Kıskanıyorum tabi ki ama tatlı kıskançlık
Yo bence takıntılı kötü bı kıskançlık. Dert olmuş içine. Yapmak zorunda değil, sende yapmasaydin, sal arkadasini, belli ki diğer kıza içi ısınmış daha iyiler.Kıskanıyorum tabi ki ama tatlı kıskançlık
Olmasın yakınYo bence takıntılı kötü bı kıskançlık. Dert olmuş içine. Yapmak zorunda değil, sende yapmasaydin, sal arkadasini, belli ki diğer kıza içi ısınmış daha iyiler.
Olabiliyor yurtta böyle şeyler takılmaArkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?
Baya toksik, bı arkadaşım bana böyle tepki verse korkarım heralde, manyak mi ne derimDaha çok toksik gibi.
Yok ebesiOlmasın yakın
DimiBaya toksik, bı arkadaşım bana böyle tepki verse korkarım heralde, manyak mi ne derim
Yurtla ilgili 20. konu bu. Belli ki sana yaramıyor bu yurt. Eve çık bence.Arkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?
param olsa keşkeYurtla ilgili 20. konu bu. Belli ki sana yaramıyor bu yurt. Eve çık bence.