kızlar eşim sıcak oda da yatmayı seviyor. Tişörtle uyuyor. Bense sıcağı sevmeme rağmen bu kadar sıcakta uyuyamıyorum.
Gebelikten olabilir mi.?
Sizce zararı var mıdır ?
Deli gibi su içtiğim halde şuan damağım ve dudaklarım kupkuru yutkunamıyorum.
Acaba sıcaktan mı böyle yoksa gebeyim diye mi bana böyle geliyor ? Geçen sene hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım
Biri bi şey desin deli olucam :/
Sekerinize bi baktirin derim. Bazilarinda gebelige bagli olarak yukselebiliyormus.kızlar eşim sıcak oda da yatmayı seviyor. Tişörtle uyuyor. Bense sıcağı sevmeme rağmen bu kadar sıcakta uyuyamıyorum.
Gebelikten olabilir mi.?
Sizce zararı var mıdır ?
Deli gibi su içtiğim halde şuan damağım ve dudaklarım kupkuru yutkunamıyorum.
Acaba sıcaktan mı böyle yoksa gebeyim diye mi bana böyle geliyor ? Geçen sene hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım
Biri bi şey desin deli olucam :/
Merkezi ısıtma canım nemini ölçmedim :/Isı kaynağınız burda önemli nokta.Soba mı,klima mı?
Oda nemi yeterli mi?
Kan şekerinizi ölçüyormusunuz
Hamilelikten midir bilmem ama sağlıklı olmadığı kesin. Uyku için ideal sıcaklık yorgan battaniye varsa 19 yoksa 25 derecedir.
Merkezi ısıtma canım nemini ölçmedim :/
merkezi ise zaten eşinin sıcak oda sevmesi ile ilişkili değil ki konu
eviniz sıcakmış
peteğe ıslak havlı koy içerisi kırıyor olabilir
bir de zaten bebek geliyor, nem ve sıcaklık ölçer derece al bak ısı kaç nem kaç
oğlum bebek iken tüm evi 24 e ayarlardık mesela
merkezi sistemde sizin ev daha soğuktur bence
Canım Petek yok. Yerden ısıtma. Ayarlanabiliyor. 15-30 derece arası her odanın ısı ölçeri var. Ayarlayabiliyorsun. Bebeğim için alacağım dediklerini ama şuan evde Yok ısı nem ölçer
anladım şimdi
peki ayarlama imkanı varmış işte
eşin yatak odasını kaça ayarlıyor o zaman öyle soralım
petek yoksa da
sen yatmadan biraz su kaynat kettle vs varsa o daha pratik
onu koy yere bir süre dursun onunla odayı nemlendir biz oğlumuza arada yapıyoruz iyi oluyor
yine böyle kenara köşeye nem yapacak ıslak bir şeyler de koy
Gebelikte olur öyle vücut dengesizliği. Bizim ev kombili olduğu için peteklere su kapı astım. Sen de bir kapta su koyabilirsin odaya. Ya da buhar makinesi al ileride bebek için de lazım olur.
Yanına su şişesi koy hem bu vesileyle daha çok su içmiş olursun.
Ya sorun da orda işte. Ben kısıyorum eşim açıyor. Kızdım şimdi bakalım bu gece kısıcam bir şey değişecek mi ? Ağzımın kuruması vs. Şekerle ilgisi olabilir dediler onu da kontrol ettiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?