Oda sıcaklığı/uyku

zuka24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
2.059
2.188
133
kızlar eşim sıcak oda da yatmayı seviyor. Tişörtle uyuyor. Bense sıcağı sevmeme rağmen bu kadar sıcakta uyuyamıyorum.
Gebelikten olabilir mi.?
Sizce zararı var mıdır ?
Deli gibi su içtiğim halde şuan damağım ve dudaklarım kupkuru yutkunamıyorum.
Acaba sıcaktan mı böyle yoksa gebeyim diye mi bana böyle geliyor ? Geçen sene hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım
Biri bi şey desin deli olucam :/

Odalarımızı değişelim isterseniz, gelin bize, benimki buz gibi. :) 3 kat örtüyorum, buna rağmen bazen üşümekten uyuyamıyorum. Şaka bir yana ben konunuza yardımcı olmayacağım kusuruma bakmazsınız umarım. Geçen sene yurttayken odalarımız çok sıcak olurdu, sıkıntı yaşardım ben de. Tişörtle yatardım. Sıcağın da soğuğun da fazlası zarar.

Tatlim sekerin olabilir. Gebelik sekeri olabiliyormus bazi hamilelerde. Mutlaka olcturmeni tavsiye ederim.

Ben hamileyken görevliye çıkışmıştım.Bu nedir ya sabaha kadar cayır cayır yakıyorsunuz kaloriferleri uyuyamıyoruz diye.
Oda abla saat 12 de otomatik kapanıyor demişti Sonra gecenin bir vakti kalkıp baktım gerçekten petekler buz gibi

Hamilelikte oluyor.

Sekerinize bi baktirin derim. Bazilarinda gebelige bagli olarak yukselebiliyormus.

Hamilelikten midir bilmem ama sağlıklı olmadığı kesin. Uyku için ideal sıcaklık yorgan battaniye varsa 19 yoksa 25 derecedir.

hamilelikte hararet basar çok soğukta bile bir bluzla dolanabilirsin ama sürekli susaman ve ağız kuruluğun şekerle alakalı olabilir

Merkezi ısıtma canım nemini ölçmedim :/

merkezi ise zaten eşinin sıcak oda sevmesi ile ilişkili değil ki konu

eviniz sıcakmış

peteğe ıslak havlı koy içerisi kuruyor olabilir

bir de zaten bebek geliyor, nem ve sıcaklık ölçer derece al bak ısı kaç nem kaç

oğlum bebek iken tüm evi 24 e ayarlardık mesela

merkezi sistemde sizin ev daha soğuktur bence

Canım Petek yok. Yerden ısıtma. Ayarlanabiliyor. 15-30 derece arası her odanın ısı ölçeri var. Ayarlayabiliyorsun. Bebeğim için alacağım dediklerini ama şuan evde Yok ısı nem ölçer

Canım Petek yok. Yerden ısıtma. Ayarlanabiliyor. 15-30 derece arası her odanın ısı ölçeri var. Ayarlayabiliyorsun. Bebeğim için alacağım dediklerini ama şuan evde Yok ısı nem ölçer

anladım şimdi

peki ayarlama imkanı varmış işte

eşin yatak odasını kaça ayarlıyor o zaman öyle soralım

petek yoksa da

sen yatmadan biraz su kaynat kettle vs varsa o daha pratik

onu koy yere bir süre dursun onunla odayı nemlendir biz oğlumuza arada yapıyoruz iyi oluyor

yine böyle kenara köşeye nem yapacak ıslak bir şeyler de koy

Ya sorun da orda işte. Ben kısıyorum eşim açıyor. Kızdım şimdi bakalım bu gece kısıcam bir şey değişecek mi ? Ağzımın kuruması vs. Şekerle ilgisi olabilir dediler onu da kontrol ettiricem.

Gebelikte olur öyle vücut dengesizliği. Bizim ev kombili olduğu için peteklere su kapı astım. Sen de bir kapta su koyabilirsin odaya. Ya da buhar makinesi al ileride bebek için de lazım olur.
Yanına su şişesi koy hem bu vesileyle daha çok su içmiş olursun.

Suyu gece çok içince çok çişim geliyo. Zaten zarta zurta kalkıyorum. Offff sinirlerim bozuldu. Gece uyuyamaz oldum. Sabaha karşı anca uyuyorum

Ya sorun da orda işte. Ben kısıyorum eşim açıyor. Kızdım şimdi bakalım bu gece kısıcam bir şey değişecek mi ? Ağzımın kuruması vs. Şekerle ilgisi olabilir dediler onu da kontrol ettiricem.

ama işte ne kadar kısıp ne kadar açıyorsunuz

şunun için soruyorum belki adamın ısı isteği makuldür

mesela bizde termostat var eşimin ablasında da

gece bizim yatak odası soğuk oluyor diyorlar

neden çünkü 19 derecede duruyormuş

bizimki 23,5 sa salonda duruyor yatak odası da 22,5 oluyor

yorgan ve kalın pijama ile yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…