Doğuma Hazırlık oda süslemede acil yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semra58

oğluşum canımın içi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
368
21
68
kızlar bu tarz cibinlik yaptırmak istiyorum yaptıran varmı sizlerden tülün boyu eni vs ne kadar oluyor bilen varmı

2vzrnq.jpg

yokmu bir bilen yaaaaaa :mad::mad::mad::mad::mad:

canım benim, görümcem kullanıyor ama çok kullanışlı değil. evet güzel duruyor ama çocuk ayaklandımı çekiştiriyor. ısırıyor, sürekli temiz ve düzgün tutman gerekiyor.
"olsun ben işine katlanırım" diyorsan, bunu bebek mobilyaları satan yerlerde inceleyip kendin bi marangoza yaptırabilirsin.

cvp için tşk ederrim mihriban ok hoşuma gidiyor bu tarz bişey ben sivastayım yapan yer bulmak zor burda tülüye sordum terzi yapar terziye sordum tülcü yapar dedi herkes birbirine atıyor yapanbi yer bulursam yaptıracam

canım bunu tülcüler yapar hatta tülcülerde istanbulda benzerleri var.tülcü resme bakar ölçü alır diker.aparatlarıda o ayarlar .

bi kaç tülcüye gösterdim resmi terzi yapar dedi terzide tülcü yapar diyo yapan birini bulana kadar ugraşacam artık napalım seviyorum bu modeli

Benimde aldıgım bebek odasının cibinliği bu model. tülünü de kumas alıp kendim yaptırmayı düşünüyorum. tülcü yapar tabiki. hatta dikiş bilen biri bile yapabilir.

Back
X