odadaki en yakın arkadaşım arkamdan konuşuyo galibaa

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
ben kız yurdunda kalıyorum ve oradaki çok samimi olmadığım bir arkadaşımla tartıştım ve konuşmuyorum şu an ama en yakınım ve herşeyimi paylaştığım arkadaşımsa onunla arkamdan konuşuyo galiba zaten yakın arkadaşım dediğim kızla ben borç verdiğimden beri samimiyetimşzde bi yara oluşmuştu şimdi koptu sanki bağlar ne bilym moralsiz hissediyorum çok böyle enayi gibi bi kalemde silinebilecek değersiz bi kimseymişim gibi sizce ne yapmalıyım arkadaşıma açayım mı bu durumu yoksa olup biteni bekleyeyim mi biraz.

İkisine de aldırış etme. Onlar kim ki sizin canınızı sıkıyorlar. Yurt arkadaşlığı zaten geçicidir, uzulmenize dahi değmez. Bir de size tavsiyem, asla hiçkimseye borç para vermeyin. İnsanlar kötü davranilmaktan hoşlanıyor, iyilik yaramıyor. :KK14:

Lise yurdunda misin üniversite mi?
Lise ve universite toplam 8 yilimi yurtlarda geçiren biri olarak söylüyorum kimseyi takma kafana

Yurt ortamında olur boyle şeyler fazlasıyla.
İlk yilinsa çok karsilasirsin ancak zamanla umursamamayi ogrenirsin.

Bahsi gecen iki kişiyle de mesafeni korumani öneririm.

Seni mutsuz eden değil mutlu eden insanlarla arkadas olmalisin

İkisine de aldırış etme. Onlar kim ki sizin canınızı sıkıyorlar. Yurt arkadaşlığı zaten geçicidir, uzulmenize dahi değmez. Bir de size tavsiyem, asla hiçkimseye borç para vermeyin. İnsanlar kötü davranilmaktan hoşlanıyor, iyilik yaramıyor. :KK14:

Lise ve universite toplam 8 yilimi yurtlarda geçiren biri olarak söylüyorum kimseyi takma kafana

aslında en çok mesafemi korumadığıma pişmanım bazen zayıf duşup de zayıflıklarını paylaştım onları kardeşim gibi gordum çon iyilik ettim ama iyilik bulamadım pek bulduysam da artık ne kadar samimiyetsiz olduklarını anladığım için ve onlara gosterdiğim müsamaha için pişman olduğum ve hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda ne biliyim kalbim kırıldı

üniversite yurdu ve ikinci yılın başı işte meğer ne kadar kardeş rolu oynayıp kandırmışlar beni

Durumu anlamissin iste bundan sonra sende ona göre davranirsin

Haklisin insan üzülüyor ama zamanla takmamaya alisiyorsun

Kimseye zayif yönünü verme. Gün gelir dostum dediğin kişi dusmanin olur ve seni nerden vuracagini en iyi o bilir.

Simdi hicbir şeyi kafana takmadan uyu ve derslerine odaklan.

Mutsuzlugunla insanları mutlu etmek yerine mutlulugunla kimseyi takmadigini göster bence..

İyi geceler

Zamanla hic kimseyi takmamaniz gerektiğini öğreneceksiniz. Tecrübeyle kazanılan şeylerdir bunlar. Ben de 4 sene devlet yurdunda kaldım, daha doğrusu kalmak zorunda bırakıldım. Ne kadar bencilce davranirsan oda arkadaşlarına o kadar değerli olursun bunu unutma. Kendine de başka odalardan yeni arkadaşlar edinmeye bak bir an önce. Ama onlarla olan samimiyetini de surdur yoksa gıcık oldugunla kalirsin ve bu hareketler sana inat artarak sürdürülür. Yüzlerine gül ama içinden onların kim olduğunu Hatırlat kendine sürekli.

Şunu bilir şunu konusurum kimseye sirrini vermeyeceksin, samimi olmayacaksin.
Bu kişi isterse kuzenin olsun.
Anneden başka arkadaş olmaz insana
çok geç öğrendim ben bunu...ama bndan sonra hiçbişey olmamış gibi mi takılmalı yoksa bi tepki mi koymalı krr veremedim cunku sonuçta hep yuzyuzeyiz

4 yıl şehir dışında okudum en yakınım dediğim 2 insan sayesinde kimseye guvenmemen gerektiğini öğrendim zamanında çok yiprandim cok üzüldüm ama olan yine bana oldu. Artık kimseye guvenim kalmadı ama sayelerinde neyin ne oldugunu gordum benden sana tavsiye mesafeni koru yoksa sen üzülürsün ve pişman olursun

Zamanla hic kimseyi takmamaniz gerektiğini öğreneceksiniz. Tecrübeyle kazanılan şeylerdir bunlar. Ben de 4 sene devlet yurdunda kaldım, daha doğrusu kalmak zorunda bırakıldım. Ne kadar bencilce davranirsan oda arkadaşlarına o kadar değerli olursun bunu unutma. Kendine de başka odalardan yeni arkadaşlar edinmeye bak bir an önce. Ama onlarla olan samimiyetini de surdur yoksa gıcık oldugunla kalirsin ve bu hareketler sana inat artarak sürdürülür. Yüzlerine gül ama içinden onların kim olduğunu Hatırlat kendine sürekli.
ben gerçekten aman kırılmasınlar bozulmasınlar diye çok koz verdim ellerine onlar da buldukları her fırsatta kırıyorlar hele yakın dediğim arkadaşım geçen diyo ki yine bi arkadaşım borç verdi hemen onunkini odeyecğim sonra seninkini bnm borç vermemin üstünden bir yıl geçmiş bu kadar da enayi yerine konulmaz insan

Canim hic takma benimde oda arkadaslarm oyle surekli arkamdan konusuyorlar ama tartisma falan olmadi eve cikmak istediler ailem izin vermedi bi biriyle cikmaya basladim abuk sabuk imalar yaptilar bana. Bi gun tlf ses kaydini acip odadan ciktim tabiki hemen arkamdan konusmuslr emin oldm bu sayede bu sene pek konusmuyorum onlarla bide evim yakin haftasonu evime gidiyorm. Bende cok iyi davrandm bu sayede kaybediyoruz diger oda ark. Bana dedi ki bunlarla takilmaya devam edersen bunlar seni asagi ceker. Kiz bile fark etmis. Bende salaga yatip uzaklasiyorm yavas yavas. Evet bende sir vermisimdr bosvr onlarda kalmazsa o onlarn adiligi olur. Bi kere benm annem hastalanmsti vize haftamda aradilar beni annen boyle boyle ddiler cok kotu agliorm oda ark gordu noldu ddi boyle boyle ddim ama kimse bilmesn ddm bi daha geldigimde onune gelen samimiyetimn olmadigi insanlar bana gcmis olsun ddi megersem herkese anlatmis gecen yil oldu bu olay bu yil bana diyo durgunsn ddm yoo ne alakasi var. Simdi onlara soylemedm yari ozel yurt var ayni kampuste oraya cikmayi düşünüyorm ugrasamayacam vallahi yeter ya. Sende hic takma kafana salla gitsin kimse senden kiymetli degil. O borcunu sadakam olsun de :KK66:

böyle böyle öğreneceksin :KK51: tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır diye bir söz var, çok doğru :KK51: yaşadıkça öğreniliyor insan üzülse de kırılsa da maalesef.

ben kız yurdunda kalıyorum ve oradaki çok samimi olmadığım bir arkadaşımla tartıştım ve konuşmuyorum şu an ama en yakınım ve herşeyimi paylaştığım arkadaşımsa onunla arkamdan konuşuyo galiba zaten yakın arkadaşım dediğim kızla ben borç verdiğimden beri samimiyetimşzde bi yara oluşmuştu şimdi koptu sanki bağlar ne bilym moralsiz hissediyorum çok böyle enayi gibi bi kalemde silinebilecek değersiz bi kimseymişim gibi sizce ne yapmalıyım arkadaşıma açayım mı bu durumu yoksa olup biteni bekleyeyim mi biraz.

dostum olarak gordugum en yakın arkadasım da bozdu kendini.
erkek arkadasım,o ve ben buluşmuştuk 2 hafta once.
annesi aradı ve gecikmeyin dedi.
saat 10gibi evdeydık.
annesıyle tartıstılar , gec kaldı dıye.
bana dedı kız ;sızın ıcın kendımı feda ettım.
şok oldum.halbuki her gun dısarı cıkıyor ve bu saatlerde eve dönüyor..
salak yerine koyuyorlar insanları ya.aklımız yok mu anlamıyor muyuz bunu sanki..

ardından da yakın bir arkadasıyla dedıkodumu yapmışlar..
o arkadaşını tanımam etmem, neden beni ve ilişkimi meze yapıyor??

insanlardan soğuduğu kadar var bizim gibi düşünenlerin..

Sakın ailen dışında kimseye kardeş gözüyle bakma! Ben acısını çok çektim 27 yaşındayım daha bu sene hayatımı temize çektim arkadaş konusunda..yaptığım iyiliğin haddi hesabı yok gördüğüm kötülüğünde..o yüzden sen sen ol kimseye güvenme iyilik yapma! Ben saftiriğin önde gideniydim ama o kadar olay yaşadım ki resmen demir lady oldum. Ve bu konudaki tavsiyem hiçbir şey olmamış davran onlar seni salak sanıp arkandan konuşup yüzüne gülmeye devam etsin ama kesinlikle eski yaptığın iyilikleri yapma ve eminim ki sana çok değiştin diye sitemlerde bulunacaklar eğer bu şekilde olabilirsen. İşte o zaman başarılı olmuş demeksin..

Back
X