- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
İkisine de aldırış etme. Onlar kim ki sizin canınızı sıkıyorlar. Yurt arkadaşlığı zaten geçicidir, uzulmenize dahi değmez. Bir de size tavsiyem, asla hiçkimseye borç para vermeyin. İnsanlar kötü davranilmaktan hoşlanıyor, iyilik yaramıyor.
Lise yurdunda misin üniversite mi?
Lise ve universite toplam 8 yilimi yurtlarda geçiren biri olarak söylüyorum kimseyi takma kafana
Yurt ortamında olur boyle şeyler fazlasıyla.
İlk yilinsa çok karsilasirsin ancak zamanla umursamamayi ogrenirsin.
Bahsi gecen iki kişiyle de mesafeni korumani öneririm.
Seni mutsuz eden değil mutlu eden insanlarla arkadas olmalisin
üniversite yurdu ve ikinci yılın başı işte meğer ne kadar kardeş rolu oynayıp kandırmışlar beniLise yurdunda misin üniversite mi?
Lise ve universite toplam 8 yilimi yurtlarda geçiren biri olarak söylüyorum kimseyi takma kafana
Yurt ortamında olur boyle şeyler fazlasıyla.
İlk yilinsa çok karsilasirsin ancak zamanla umursamamayi ogrenirsin.
Bahsi gecen iki kişiyle de mesafeni korumani öneririm.
Seni mutsuz eden değil mutlu eden insanlarla arkadas olmalisin
çok geç öğrendim ben bunu...ama bndan sonra hiçbişey olmamış gibi mi takılmalı yoksa bi tepki mi koymalı krr veremedim cunku sonuçta hep yuzyuzeyizŞunu bilir şunu konusurum kimseye sirrini vermeyeceksin, samimi olmayacaksin.
Bu kişi isterse kuzenin olsun.
Anneden başka arkadaş olmaz insana
Mesafe koyçok geç öğrendim ben bunu...ama bndan sonra hiçbişey olmamış gibi mi takılmalı yoksa bi tepki mi koymalı krr veremedim cunku sonuçta hep yuzyuzeyiz
ben gerçekten aman kırılmasınlar bozulmasınlar diye çok koz verdim ellerine onlar da buldukları her fırsatta kırıyorlar hele yakın dediğim arkadaşım geçen diyo ki yine bi arkadaşım borç verdi hemen onunkini odeyecğim sonra seninkini bnm borç vermemin üstünden bir yıl geçmiş bu kadar da enayi yerine konulmaz insanZamanla hic kimseyi takmamaniz gerektiğini öğreneceksiniz. Tecrübeyle kazanılan şeylerdir bunlar. Ben de 4 sene devlet yurdunda kaldım, daha doğrusu kalmak zorunda bırakıldım. Ne kadar bencilce davranirsan oda arkadaşlarına o kadar değerli olursun bunu unutma. Kendine de başka odalardan yeni arkadaşlar edinmeye bak bir an önce. Ama onlarla olan samimiyetini de surdur yoksa gıcık oldugunla kalirsin ve bu hareketler sana inat artarak sürdürülür. Yüzlerine gül ama içinden onların kim olduğunu Hatırlat kendine sürekli.
ben kız yurdunda kalıyorum ve oradaki çok samimi olmadığım bir arkadaşımla tartıştım ve konuşmuyorum şu an ama en yakınım ve herşeyimi paylaştığım arkadaşımsa onunla arkamdan konuşuyo galiba zaten yakın arkadaşım dediğim kızla ben borç verdiğimden beri samimiyetimşzde bi yara oluşmuştu şimdi koptu sanki bağlar ne bilym moralsiz hissediyorum çok böyle enayi gibi bi kalemde silinebilecek değersiz bi kimseymişim gibi sizce ne yapmalıyım arkadaşıma açayım mı bu durumu yoksa olup biteni bekleyeyim mi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?