• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odamda büyü mü var:((

Depresyonda mısınız ? Böyle korkular zihin yorgun düştüğünde de olur. Ben de yaşadım biliyorum. Ana kendinizi iyiye telkin edin korkmayın korktukça daha da korkarsınız zihniniz size oyun oynar işin içinden çıkamazsınız.

ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
Bnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen
öle yapayım bari mutfağa geçeyim:)) başka oda yokki :KK43:
Nasil yani 1 +1 mi ev

admiiinnnn !!! nerdesın..oofff sınırlerımı bozdun heee

Valla bence hersey olabilir,zaten konu kapanacak kapanmadan bu tur seyler yasayan arklarim oldugundan bu tur seylerle bilgili olan birine danis derim..

neden ilaç alıyormusunuz dedim. astım ilaçlarım halüsinasyonlara sebep oldu. aslında basit bi ilaçtı ama ben insanlar görüyordum.

Valla bence hersey olabilir,zaten konu kapanacak kapanmadan bu tur seyler yasayan arklarim oldugundan bu tur seylerle bilgili olan birine danis derim..
yani artık alıştımda sayılır bu anlattıklarım sadece en dikkatimi çekenler.. yanımda fısıltıyla muhabbet edenlermi ararsınnn havada beni izleyenlermi.. tavanda mavi şeffaf gibi anlatamadığım ilginçlikler mii.. hepsi varr hatta konuşmaya bile çalıştığım zamanlar oldu... anlatsammm şaşarsınn

Back
X