- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 30
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Çünkü kapıyı çekiyormuşneden o an annesinin yanına gidip sizin oğlan yatak odamızdan çıktı demedin ki?
Çünkü kapıyı çekiyormuş
Ben irdeledikçe ısrar edip aceleyle evine indi .
Annesi ise oğlancı bir anne
Artı olarak arkadaşımın yanında olay çıkarmak istemedim emin oldan zira kafamda dahi sorguladım bir saat
Zor hassas konular bunlar
Ben insan yanında bu konuyu açmadım emin olmadanDirekt olay çıkarırım komşunun 19 yaşında kocaman oğlu gelecek bir de ışıkları da yakmadan odama girecek, kurcalayacak eşyalarımı. O komşuyla da arama mesafe koyar, eşek kadar çocuğunu evime bir daha asla sokmam.
Ben annesı ılede ilişkimi kedmek istiyorumhassas olduğu için zaten üzerine gitmek gerek. ben olsam direkt kadına söylerdim. ilk fırsatta söylemelisiniz. bi daha alıp gelmesin.
Siz de 22 yaşındaymışsınız, aranızda sadece 3 yaş var.. Bence çocuk muamelesi etmek yerine direkt herkesin içinde "odamda ne işin var?" diye sorabilirdiniz. O kapıyı çekiyordum gibi saçma bir yalan atmış belli ki düşünmeden ama emin olunmayacak ne var, odanıza ışıklar kapalıyken girmiş işte. Kendi gözünüzle görmüşsünüz. Bir de telefonun ışığını açıp hallediyor gençler genelde bir şeye bakacakken ışığı yakmak yerine.Ben insan yanında bu konuyu açmadım emin olmadan
Ama çok kafama takıldı
Bugün annesiyle konuşacağım ama nasıl giriş yaparım vs bilmiyorum
Dediğim gibi iftira atıyorsun diyebilirler
Artı olarak o saatte bırde benım misafırım varken gelmek getırmek cok sacma zatenKadın neden oğlunu getiriyor ya
O garip zaten
Yaşıtınız falan da değilmiş
Takı falan mı aradı acaba makyaj çekmecesinde
Bence bir daha eve sokmayın
Konudada belirttimSiz de 22 yaşındaymışsınız, aranızda sadece 3 yaş var.. Bence çocuk muamelesi etmek yerine direkt herkesin içinde "odamda ne işin var?" diye sorabilirdiniz. O kapıyı çekiyordum gibi saçma bir yalan atmış belli ki düşünmeden ama emin olunmayacak ne var, odanıza ışıklar kapalıyken girmiş işte. Kendi gözünüzle görmüşsünüz. Bir de telefonun ışığını açıp hallediyor gençler genelde bir şeye bakacakken ışığı yakmak yerine.
O kadar iç çamasırım var kı bırı kaybolsa bıle farketmeyebılırımIc camasirlarina baktinmi benim aklima bu gelir. Yada altinin paran falan kayipmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?