Ödediğim ücrete icra geldi

Yaa benzer bir durumlada ben uğraşıyorum. Bu KK' nü okudukça başıma gelmedik kalmamış vay arkadaş ya :KK70:

Benim mevzumda şöyle ki;

5-6 sene kadar evvel koşu bandı almıştım anneme taksitle ödeyemedim. (Ailevi nedenlerden dolayı) Neyse avukat aracılığıyla annemin bileziğini bozdurup ödemeyi yaptık, banka havalesi yoluyla.
Yön hukuk diye biyerden 2017 yazında arama aldım. Benim borcum tamam ödenmiş ama benim 2000 TL olan bir borcum daha varmış.
Salakmıyım aldığım şey belli yok öyle bir borcum dedim. 6 7 ay aradılar makbuz istediler olmayan borcun ne makbuzu, ödediğiminde 5 sene olmuş makbuzmu kalır dedim.
Sürekli msj geldi icra takibi başlatıldı diye. Aradıklarında üç beş sefer hangi icra dairesi vs diye sordum. Benim borcumsa imzaladığım evrağı faxlayın dedim en son 2 aydır sesleri çıkmıyor.
Konuyla alakasiz ama bisey sorabilir miyim isminizi instagramdan mi aldiniz

Yaa benzer bir durumlada ben uğraşıyorum. Bu KK' nü okudukça başıma gelmedik kalmamış vay arkadaş ya :KK70:

Benim mevzumda şöyle ki;

5-6 sene kadar evvel koşu bandı almıştım anneme taksitle ödeyemedim. (Ailevi nedenlerden dolayı) Neyse avukat aracılığıyla annemin bileziğini bozdurup ödemeyi yaptık, banka havalesi yoluyla.
Yön hukuk diye biyerden 2017 yazında arama aldım. Benim borcum tamam ödenmiş ama benim 2000 TL olan bir borcum daha varmış.
Salakmıyım aldığım şey belli yok öyle bir borcum dedim. 6 7 ay aradılar makbuz istediler olmayan borcun ne makbuzu, ödediğiminde 5 sene olmuş makbuzmu kalır dedim.
Sürekli msj geldi icra takibi başlatıldı diye. Aradıklarında üç beş sefer hangi icra dairesi vs diye sordum. Benim borcumsa imzaladığım evrağı faxlayın dedim en son 2 aydır sesleri çıkmıyor.
Benim kapıma odeme emri geldi direk.

Bana da buna benzer bişey oldu.Digiturk aboneligimi kapattirmistim 10.sene önce.Ama kapatmamislar..Son bir fatura daha çıkarmışlar bana.Haberim yok ama faturadan.Taa ki geçen seneye kadar.Bana 1800tllik faizli borç kağıdı geldi..Mecbur ödedim.İnsan kaziklamaya bayiliyorlar

Bana da buna benzer bişey oldu.Digiturk aboneligimi kapattirmistim 10.sene önce.Ama kapatmamislar..Son bir fatura daha çıkarmışlar bana.Haberim yok ama faturadan.Taa ki geçen seneye kadar.Bana 1800tllik faizli borç kağıdı geldi..Mecbur ödedim.İnsan kaziklamaya bayiliyorlar
Insanın içi sızlıyor böyle tutarlara

Bence böyle bir şey çok saçma.. O zaman kafasına esen "senin bana borcun vardı 4-5 yıl önce, şimdi öde" dese, e olmayan borcun makbuzu da olmaz. Sırf makbuz yok diye bir insanı o borcu ödemeye zorlayamazlar.
Malesef böyle birim durumla karşı karşıya kaldım

Karşıdaki kişi dolandırıcı olunca, oluyormuş demek

Sikayet var da bu firmayla ilgili yüzlerce sikayet var, aynı şeyi bir çok kisiye yapmislar. Maksatlari dolandiricilik

Malesef böyle birim durumla karşı karşıya kaldım

Karşıdaki kişi dolandırıcı olunca, oluyormuş demek

Sikayet var da bu firmayla ilgili yüzlerce sikayet var, aynı şeyi bir çok kisiye yapmislar. Maksatlari dolandiricilik
Başkalarına da yapmışlarsa mimlenmişlerdir zaten artık, için rahat olsun. Dilekçeni vermişsin zaten, şimdi gördüm.

Başkalarına da yapmışlarsa mimlenmişlerdir zaten artık, için rahat olsun. Dilekçeni vermişsin zaten, şimdi gördüm.
Teşekkür ederim
Internette 100 lerde kişi sikayet etmiş, eminim daha yapmayanlar da vardır.

Süreci bekleyeceğim artik

Merhabalar
Bundan 5 yıl önce bir epilasyon için bir yerle anlaştım.
Hizmetten memnun kalmadigim halde parasını ödeyerek seansları tamamladım.
Bugün ise icra takip kağıdı geldi ve 1000 lira faizle 1600 lira olmuş, ödeme yapmam isteniyor.

Kağıtta yazan avukatı aradigimda ödeme makbuzlarini istedi, 5 yıldır saklayacak halim yoktu, attım kağıtları.

Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim fikri olan var mi arkadaşlar?
Benim anlamadığım şu; sizin borçlu olduğunuzu nasıl ispatlıyorlar? Sözleşme mi imzaladınız? Senet mi yapıldı? Senet olsa her ödemeden sonra verirler yırtar atarsınız. Sizin bir şekilde bir yerde imzanız bulunuyor olmalı?

Biraz önce geldim icra dairesinden, itiraz dilekçesi yazdım.

Çok teşekkür ederim

İtiraz dilekçesi yazınca icra durmuyor Bilgin olsun icra durması içinde dava açman lazım başıma geldi Hale’n sonuçlanmadı 3 senedir ve icra da durmadı ayrı dava açmam gerekiyormuş

Back
X