Ödediğim ücrete icra geldi

Benim anlamadığım şu; sizin borçlu olduğunuzu nasıl ispatlıyorlar? Sözleşme mi imzaladınız? Senet mi yapıldı? Senet olsa her ödemeden sonra verirler yırtar atarsınız. Sizin bir şekilde bir yerde imzanız bulunuyor olmalı?
Sözleşme yapmıştık ama sayfalarcaydi olmamıştım hepsini formalite şeyle diye

Ona dayanarak gönderiyorlar sanirim

İtiraz dilekçesi yazınca icra durmuyor Bilgin olsun icra durması içinde dava açman lazım başıma geldi Hale’n sonuçlanmadı 3 senedir ve icra da durmadı ayrı dava açmam gerekiyormuş
Ilamsiz icra takibi göndermişler, sizinki de öyle mi acaba ?

Malesef nakit yapmıştım.
Sana makbuz kesmislerse eger onlarinda elinde makbuz vardir muasebecileriyle görüş bence ve hatta bi avukatla beraber git. Oyle sey olur mu eger sana makbuz kesmemislerse de hemen bl koşu maliyeye gidip vergi kacirdikalarina dair dilekce veriyorsun.

Sana makbuz kesmislerse eger onlarinda elinde makbuz vardir muasebecileriyle görüş bence ve hatta bi avukatla beraber git. Oyle sey olur mu eger sana makbuz kesmemislerse de hemen bl koşu maliyeye gidip vergi kacirdikalarina dair dilekce veriyorsun.
Ben kayseri de başlamıştım sonra malatya şubede devam ettim. Sonra kahramanmaraş taşındım ve bıraktım

Yaptırdığım yerledeki subeler kapanmış, sanırım tu şubeler kapanmis bir muhatap bulunamıyor. Icra davası da istanbul dan açılmış

Muhatap bulabildiğim tek kişi avukatlari

Ben kayseri de başlamıştım sonra malatya şubede devam ettim. Sonra kahramanmaraş taşındım ve bıraktım

Yaptırdığım yerledeki subeler kapanmış, sanırım tu şubeler kapanmis bir muhatap bulunamıyor. Icra davası da istanbul dan açılmış

Muhatap bulabildiğim tek kişi avukatlari
Kayseride bissuru muhasebeci vardir tüh bence bi muhasebeci bulun kayseriden durumu izah edin mutlaka hangi firmanin hangi muhasebeciye gittiğini bilen olacaktir. O da olmazsa maliyeyi arayin vergi dairesini vergi ödüyorlarsa sayet hangi muhasebeciyle çalıştığını gorecektir enistem maliyeci ve vergi uzmani ona sorarim eger gorebiliyorlarsa donus yaparim size hangi firma oldugunu soylersiniz en azindan bi muhattap bulmus olursunuz

Kayseride bissuru muhasebeci vardir tüh bence bi muhasebeci bulun kayseriden durumu izah edin mutlaka hangi firmanin hangi muhasebeciye gittiğini bilen olacaktir. O da olmazsa maliyeyi arayin vergi dairesini vergi ödüyorlarsa sayet hangi muhasebeciyle çalıştığını gorecektir enistem maliyeci ve vergi uzmani ona sorarim eger gorebiliyorlarsa donus yaparim size hangi firma oldugunu soylersiniz en azindan bi muhattap bulmus olursunuz
Canim çok teşekkür ederim
Kardeşim de muhasebeci kayseri de
Ama firma ıstanbul firması kayseri şube ve k apanali çok olmuş.
ZAten kapanan firma olduğu için ne k oparsam o kar gözüyle baktığı için böyle yapıyor bence. Internette benim gibi yüzlerce mağdur buldum.

Yaa benzer bir durumlada ben uğraşıyorum. Bu KK' nü okudukça başıma gelmedik kalmamış vay arkadaş ya :KK70:

Benim mevzumda şöyle ki;

5-6 sene kadar evvel koşu bandı almıştım anneme taksitle ödeyemedim. (Ailevi nedenlerden dolayı) Neyse avukat aracılığıyla annemin bileziğini bozdurup ödemeyi yaptık, banka havalesi yoluyla.
Yön hukuk diye biyerden 2017 yazında arama aldım. Benim borcum tamam ödenmiş ama benim 2000 TL olan bir borcum daha varmış.
Salakmıyım aldığım şey belli yok öyle bir borcum dedim. 6 7 ay aradılar makbuz istediler olmayan borcun ne makbuzu, ödediğiminde 5 sene olmuş makbuzmu kalır dedim.
Sürekli msj geldi icra takibi başlatıldı diye. Aradıklarında üç beş sefer hangi icra dairesi vs diye sordum. Benim borcumsa imzaladığım evrağı faxlayın dedim en son 2 aydır sesleri çıkmıyor.

Klasik o avukat bürosunun yaptığı saçmalık benim de tanıdığıma geldi bu olay sinir bozucu resmen

Back
X