- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 98
- 35
- Konu Sahibi Pamuktanbebek
-
küçülür tabi ya 13 gün çok erken googleda arat rhinoplasty results diye taa 1 sene sonra bile nasıl değişmiş burunları :) sadece sabırlı ol aynalara fazla bakma bi süre çok güzel olucak :)Küçülür demi herkes eski halinden bi farkın yok diyor doktorumda doğal olsun die çok kavisli yapmadım dedi inşallah küçülür
Çok teşekkür ederim yani ben beklerim sonuçta istedim kadar küçülsünde o kadar çok sıkıntı çektim ki hiç olmazsa değsin istiyorum ameliyatta gözüme alçı kaçırmışlar anesteziden uyanırken büyük göz yanmasıyla uyandım 2 gün boyunca mahvoldum gözümden.Burnum bakınca eskisi gibi aynı o yüzden boşa yaşamışım gibi hissettim herşeyi.Dediğiniz gbi daha erken sanırımküçülür tabi ya 13 gün çok erken googleda arat rhinoplasty results diye taa 1 sene sonra bile nasıl değişmiş burunları :) sadece sabırlı ol aynalara fazla bakma bi süre çok güzel olucak :)
İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuzHic korkma kuculecek burnun
Ay inanamıyorum ben 3.ayımda çoktan küçülür die düşünüyordumBenim haftaya 3. Ayım olucak hala çok şiş yüzüm ve burnum yanaklarım göz altım şiş sürekli ödem atıcı şeyler tüketiyorum bol su içiyorum ama yinede çok yavaş ilerliyor iyileşme süreci benimde sinirim bozuk sonucunu kestiremeyen beklemek çok zor
2 aylik ameliyatliyim evet bi kuculme var sanki ama benimde istedigim boyutta drfil be de bekliyorumAy inanamıyorum ben 3.ayımda çoktan küçülür die düşünüyordum(
İnanmiyorum yamukluk 6 aydan sonra gecmiyormu6 ay oldu benim ucu hala ödemli ve malesef orantısız iniyor ödemler önden yamuk görünüyor.
Benim inmedi yanı umarım ödemdirİnanmiyorum yamukluk 6 aydan sonra gecmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?