ÖDEM,GÜLÜŞÜM ŞİŞLİKLER YARDIM!

Misalimisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
31
0
1
33
Arkadaşlar bugün 5. Günüm 3. güne kadar ne morluk ne şişlik vardı rahat rahat geçti bugün bir baktım gözümün hemen altı mos mor ve yanak kısmı burna yakın olan yer ödem olmuş baya şiş ama en çok sol yanağım öyle..
Ve en kötüsü iki kaşın arasının hafif altı bir ödem olmuş bir şiş korkunç.. Ve asla gülemiyorum ağzımı kocaman açamıyorum gülümsemeye çalışırsam yanaklarım titriyo bir tuhaf ve bıyık kısmı da ödemli, 6 gündür diş fırçalamıyorum ağzımın içi resmen yara oldu acıyor.
Ay ben ne hallere geldim ne edem be yapcam
Bu ödemler ne zaman geçer kızlar şu durumu yaşayan varmı ? Bayılacammmm

Arkadaşlar bugün 5. Günüm 3. güne kadar ne morluk ne şişlik vardı rahat rahat geçti bugün bir baktım gözümün hemen altı mos mor ve yanak kısmı burna yakın olan yer ödem olmuş baya şiş ama en çok sol yanağım öyle..
Ve en kötüsü iki kaşın arasının hafif altı bir ödem olmuş bir şiş korkunç.. Ve asla gülemiyorum ağzımı kocaman açamıyorum gülümsemeye çalışırsam yanaklarım titriyo bir tuhaf ve bıyık kısmı da ödemli, 6 gündür diş fırçalamıyorum ağzımın içi resmen yara oldu acıyor.

Hepsi normal geçecek panik yapma..Benim 2 ay olacak hala rahatça gülemiyorum. Ama ilk haftalara göre çok çok iyiyim. Yani merak etme çok yenisin,elbet düzelecek.

5.gunde gülememek normal.sislikler 1 yılda ancak geçiyor.bir kusur yoksa şişlikler kötü görünmüyor.gulmek ,dış fırçalamak ilk başta yapmamaniz gereken şeyler.gulunce dikişlerin koptuğunu duymuştum.

ben burnumu 2 yıl önce bu zamanlar yaptırdım. yüzüm şişmeye gözlerim morarmaya 2.gün başladı yanaklarım dev gibi oldu, diş etlerim sızladı, gözlerim şişlikten siyah siyah kapandı... hastaneye gidiyordum herkes(doktorlar bile) dönüp bana bakıyordu. 3 gün sıfır uykuyla süründüm derken 1.hafta her şey birden düzeldi gözlerimdeki aşırı morluklar küçüle küçüle 2. hafta kayboldu. tabi başta gülemedim koca koca lokmaları çiğneyemedim ama karnımı doyurmak için ne yemek varsa blenderda püreye çevirdim. sabret

ben burnumu 2 yıl önce bu zamanlar yaptırdım. yüzüm şişmeye gözlerim morarmaya 2.gün başladı yanaklarım dev gibi oldu, diş etlerim sızladı, gözlerim şişlikten siyah siyah kapandı... hastaneye gidiyordum herkes(doktorlar bile) dönüp bana bakıyordu. 3 gün sıfır uykuyla süründüm derken 1.hafta her şey birden düzeldi gözlerimdeki aşırı morluklar küçüle küçüle 2. hafta kayboldu. tabi başta gülemedim koca koca lokmaları çiğneyemedim ama karnımı doyurmak için ne yemek varsa blenderda püreye çevirdim. sabret

Dişlerim gözükcek şekilde gülemiyorum çok komik oluyorum sanırım bıyık bölgesi şiş ondan mıdır iyice gülmeye zorlasam yanaklarım titriyo sende de oldumu?

Merhaba, ben de haziran ayında ameliyat oldum. Hiç geçmeyecek ve düzelmeyecek gibi geliyor insana. Ameliyat sonrası 3. Ve 4. Gün benim çok şiş geçmişti. Tek gözüm kapanmıştı neredeyse. Sonra yavaş yavaş iniyor ve normale dönüyor. Gülüşün de öyle. Tabi normale dönme süreci herkeste farklı. Ben bir ayda eski halime döndüm. Korkma ve kendini tedirgin etme, buradaki bazı şeyleri okuyunca insan olmayacak şeyleri bile kafasına takıyor. Düşünmemeye çalışarak bu süreci atlatmanı dilerim.

Dişlerim gözükcek şekilde gülemiyorum çok komik oluyorum sanırım bıyık bölgesi şiş ondan mıdır iyice gülmeye zorlasam yanaklarım titriyo sende de oldumu?
evet oldu o bıyık bölgesinde sanki taş var gibi sertti gülünce ağzım fiyonk makarna gibi görünüyordu artık geçti gitti yumuşadı o halden eser kalmadı

2 haftada geçiyor yüzdeki şişlikler, hiç endişe etmeyin

Back
X