ödem mi hata mii yardimmm!!!

namnum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
35
2
1
İzmir
Kizlar yaa ben ameliyat olali 1 ay oldu ama burun deligimin birinde cikinti olustu.o cikintyi da burnumda hissediyorum burnumda sürekli bisey var hissi oluyo.doktor geçer dedi ama çok ikna olmadim acikcasi.sizin bi fikriniz var mi acaba?

Benimde øyleydi gulerken daha cok bastiriyordu cikacakmis gibi ama duzeldi 3 ay oldu burun estetiği olmam. Benimde sorunum kas gøz arasinda ki siskinlik bir kemik gibi cikti cok bunaldim kimi hata kimide ødem diyor kafayi yiecem turkiyede amilyat oldum ama yurtdisinda kaliyorum doktorumu aradim gelmen lazim dedi offff offff

Benimde øyleydi gulerken daha cok bastiriyordu cikacakmis gibi ama duzeldi 3 ay oldu burun estetiği olmam. Benimde sorunum kas gøz arasinda ki siskinlik bir kemik gibi cikti cok bunaldim kimi hata kimide ødem diyor kafayi yiecem turkiyede amilyat oldum ama yurtdisinda kaliyorum doktorumu aradim gelmen lazim dedi offff offff
resim ekleyebilirmisiniz merak ettim ama uzulmeyin enson kaşların arası ve burnun ucundaki ödem inermiş

20141001_164215-1.webp

canım benim kemiğe değil de ödeme benziyor bence doktor o kadar kemiği unutması pek mümkün değil gibi basılı tut parmağını bekle sonrada iki parmağınla yanlara doğru masaj yap. Birde taş gibimi yoksa dokununca iniyormu eğer iniyorsa kesinlikle odemdir.

canım benim kemiğe değil de ödeme benziyor bence doktor o kadar kemiği unutması pek mümkün değil gibi basılı tut parmağını bekle sonrada iki parmağınla yanlara doğru masaj yap. Birde taş gibimi yoksa dokununca iniyormu eğer iniyorsa kesinlikle odemdir.
Orda ödem olmasi çok saçma ben ve cevremdeki bir çok kisi burun estetiği oldu burun alt kisminda olur odem kemiğin üstünde olmaz sanmam yani hiç görmedim

Orda ödem olmasi çok saçma ben ve cevremdeki bir çok kisi burun estetiği oldu burun alt kisminda olur odem kemiğin üstünde olmaz sanmam yani hiç görmedim
benimde kemiğin üstünde ödem var açık teknik oldum ayrıca bir tarafım çok daha fazla ve buradan edindiğim bilgiler ile soyluyorum ki doktor da değilim ama bir doktor da bu kadar büyük kemik bırakması mümkün değil gibi geliyor bana

benimde kemiğin üstünde ödem var açık teknik oldum ayrıca bir tarafım çok daha fazla ve buradan edindiğim bilgiler ile soyluyorum ki doktor da değilim ama bir doktor da bu kadar büyük kemik bırakması mümkün değil gibi geliyor bana
Kikirdak falan eklediyse olur diye biliyorum bende ruh hastasi eski dktorumun bir hastasinda gormustum buna benzer birsey ama tam anlasilasi için en az 6 ay gecmesi lazim tavi

Arkadaslar ustune basiyorum inmiyor tas gibi. Amilyattan hemen sonra farkina vardim ama dokturum yok sis o dedi bende ona gøvenerek rihattim ama inmiyor doktorumu aradim diyor 6 ay bekle ancak o zaman inmeye baslar ama ben inanmiyorum cok pismanim estetik olduma benim bir kere orda kemik yoktuku. Buran cok cukur burayi dolduracam dedi ve cok fazla doldurdu kesin. Offf cok korkuyorum

Ben sizinki gibi bi sorunla internette karsilastim ödem diyorlar genelde ama ben de tam bilemedim :/ benimki yumuşak ama cikinti olması kafama taklidi.fotografini çektim sol taraf daha cikintili.ödem midir acaba?

Eklentiler

• IMG_20141006_002953.webp
    IMG_20141006_002953.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 386
Kikirdak falan eklediyse olur diye biliyorum bende ruh hastasi eski dktorumun bir hastasinda gormustum buna benzer birsey ama tam anlasilasi için en az 6 ay gecmesi lazim tavi
ruh hastası doktor derken çok mu asabi senin burnun nasıl peki iyimi adı ne doktorunun

Arkadaslar ustune basiyorum inmiyor tas gibi. Amilyattan hemen sonra farkina vardim ama dokturum yok sis o dedi bende ona gøvenerek rihattim ama inmiyor doktorumu aradim diyor 6 ay bekle ancak o zaman inmeye baslar ama ben inanmiyorum cok pismanim estetik olduma benim bir kere orda kemik yoktuku. Buran cok cukur burayi dolduracam dedi ve cok fazla doldurdu kesin. Offf cok korkuyorum
canım sen içini ferah tut orada daha önce kemik yoktu dedin ekleme yaptı diyorsun ki kasaba ameliyat olsan bu kadar yükseltmez lütfen üzülme benimde odemlerim var ve basınca inmiyor sadece şiş olduğunu anlayabiliyorum sen doktoruna güven şimdi birsuru başarısız ameliyat var diyeceksin evet ama bunun öyle olduğunu sanmıyorum ayrıca neresi ile çok uğraşılırsa orası daha çok şişiyor. Ben bu forumda 2 senede anca odemim indi diyenleride okudum üzülme dr kimdi canım

Konyada Dr Nedim savacı uc arkadasim oldu onlarda hic sorun cikmadi ve cok super yapti.. ama benimki olmadi... Turkiye suanda keske gide bilseydim benim iki ønemli sinavim var.. ayrilamam ancak uc hafta sonra giderim ama burda yer ayirtim insallah iyi gecer sagulun arkadaslar

Hll8 sagul canim masaj basta yapma dedi ama burdan onu aradimda yap dedi ben yaptik ca daha cok sisti ve morardi

Back
X