Odem uyusukluk

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
Herkezde sonlara dogru baslayan el ayak sismesi bende simdiden basladi( bide sag avuc icimden orta ve yuzuk parmagima dogru uyusukluk basladi... Bu durumda olan varmi.pazartesi ortopediyede gitcem cok morelim bozuldu yaa. Bide kilom var biraz sanirim o da etkili cokta tuz tuketmiyorum ama odem bitmiyor(

Bence hicbir yere gitme. Bu hamilelerde oluyor. Bende de üc ay önce falan basladı. Yüzük olmadı önce. Sandalet olmuyo simdi normalde ayağım ince uzun simdi davul. Yüzüm burnum sisti simdi de.

Uyusukluktan oturu biraz korktum, ortopediye git dediler var mi uyusuklu sende

Uyuşukluk diyince tembellik anlamında dedin sandım. O zaman bilemedim

Ödem sorunum hiç olmadı şükür sanırım kurbağa gibi su tüketmemden kaynaklı. Bol su tüketimini tavsiye ederim. Uyuşukluk içinde magnezyum eksikliği parmaklarda uyuşukluk yapıyor hatta ileri boyuta gidince parmaklar kasılıp kalıyor kramp girmiş gibi. Bence kendi doktoruna yada aile hekimine gidip bi kanda magnezyum baktır cnm magnorm kullanırsın geçer o his. Osteocare da önerebilirim çok iyi geliyor tabi bunları önce doktoruna sor öyle kullan

Uyusukluktan oturu biraz korktum, ortopediye git dediler var mi uyusuklu sende
Eğer elinizde ise uyuşukluk o sinir sıkışmasından oluyor bencede git ortopediye bana da oldu bir kaç kez elim nerdeyse dirseğime kadar şişti karıncalanma uyuşma baya korkmuştum hemen acile gittik ama gidene kadar baya indi karpal tünel sendromu da deniyor bu duruma çok şükür ben dikkatli oldum o elimi çok kullanmadım farkettim ki mause kullanınca şişiyor ve uyuşuyor kullanmayı bıraktım :) onun dışında ödemim çok şükür yok 4 Lt ye yakın su içiyorum tavsiye ederim

Ödem olmaması icin tuz yemeyin bol su icin diyorlar ama bende hala var üc aydır. 4 litre su ictim günlük. Yürüyüse de gittim hala ödem var.

Baldir bölgemde bir kez yasadım ben de. Uyustu şişti yanma hissi oldu üc gün cektim sonra kendi kendine gecti.

Tesekkurler kizlar evet sinir sikismasi yazior internette bayram girince araya kaldi yarin gidicem bi doktora insallah abarti boyutta bisi yoktur. Dogumdan sonra gecer dior bi kac arkadasim bir arkadsimin kardeside gecmedigi icin dogumdansonra fizik tedaviye gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…