Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah doktorun kimdi benim 18. Günüm ama ödem büyük ölçüde indi 14. Günde bandaj çıkarıldı aşırı şişti ağlayacaktım nerdeyse 4 günde oturdu burnum ama aynı teknikle mi yapıldı bilmiyorum kiEvet canim sordum bana masaj verdi ama masaj yapinca hic bir sey degismiyor.. ve bu sislik ameliyat olmadan oncede vardi ve halen ayni yerde duruyorlar cok korkuyorum gecmicek diye cunku ozellikle burnumun o sis kismi icin gitmistim 2 ay daha beklicem herhalde gecmezse geri doktora gitcem artik ama yani sislikler baskalarinda gordugumde bukadar kotu gozukmuyor sag profilden bakinca guzel sol profilden bakinca kemerli gozukuyor.. ustelik doktorum hic bir sekilde benim resmimi paylasmadi buda cok korkutuyor beni demek ki yapamamis ki paylasmadi diye dusunduruyor insani![]()
Allah Allah doktorun kimdi benim 18. Günüm ama ödem büyük ölçüde indi 14. Günde bandaj çıkarıldı aşırı şişti ağlayacaktım nerdeyse 4 günde oturdu burnum ama aynı teknikle mi yapıldı bilmiyorum ki
Ay inşallah dilediğin gibi olur kuzum ya dene bakalım öyle birdeDoktorum cok super super is yapiyor bundan kesinlikle eminim yani yaptigi burunlari okadar cok begeniyorum ki ve kesinlikle onu kotulemek istemem ama cok zoruma gidiyor benim burnumun Boyle olmasi sanki hic bir sey degismedi eskisine gore sadece azicik havadadoktorun adini yazmak isterim ama korkuyorum benim yuzumden kimse ona gitmicek diye cunku gercekten aslinda cok guzel is cikariyor giden herkes memnun kalmistir.. demin konustum doktorumla bana diyor ki her gece yatmadan once bandla sabahlari geri cikar.. bide oyle deniyecegiz
Moralını bozmak gıbı olmasın ama bende oldum bı bucuk ay oluo ve sanmıorm o burnun deısceını doktorum banada 6 ayda operasyon sozu verdı bende hergun senın gıbı ınıcekmı dıe bakanlardanım malesef bırıncı ay kıntrolde gecmıceını soyledı doktorunız kım
Ay inşallah dilediğin gibi olur kuzum ya dene bakalım öyle birde
Moralını bozmak gıbı olmasın ama bende oldum bı bucuk ay oluo ve sanmıorm o burnun deısceını doktorum banada 6 ayda operasyon sozu verdı bende hergun senın gıbı ınıcekmı dıe bakanlardanım malesef bırıncı ay kıntrolde gecmıceını soyledı doktorunız kım
4u haftama girdim bugun ve burnum halen boyle sisler iniyor ama bu kisim boyle kaliyor bu simdi halen sis mi ki anlamadim ki cok tuhaf ve cok cirkin on kismida bu yuzden sarkik duruyor baska kimsede boyle tuhaf sislikler oldumu? Lutfen lutfen yardimci olunnnn
4u haftama girdim bugun ve burnum halen boyle sisler iniyor ama bu kisim boyle kaliyor bu simdi halen sis mi ki anlamadim ki cok tuhaf ve cok cirkin on kismida bu yuzden sarkik duruyor baska kimsede boyle tuhaf sislikler oldumu? Lutfen lutfen yardimci olunnnn