Odem yamukluk

fSevinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
19
1
36
35
Hollanda
iyi gunler iyi insanlar!

Boyle sislik normalmidir bi bakarmisiniz bu odem mi simdi nikadar cirkin bisey

14740966_1592774774351048_197041637_n.jpg

4u haftama girdim bugun ve burnum halen boyle sisler iniyor ama bu kisim boyle kaliyor bu simdi halen sis mi ki anlamadim ki cok tuhaf ve cok cirkin on kismida bu yuzden sarkik duruyor baska kimsede boyle tuhaf sislikler oldumu? Lutfen lutfen yardimci olunnnn

Canım tam olarak 6 ayda oturuyormuş doktoruna sordun mu :)

Evet canim sordum bana masaj verdi ama masaj yapinca hic bir sey degismiyor.. ve bu sislik ameliyat olmadan oncede vardi ve halen ayni yerde duruyorlar cok korkuyorum gecmicek diye cunku ozellikle burnumun o sis kismi icin gitmistim 2 ay daha beklicem herhalde gecmezse geri doktora gitcem artik ama yani sislikler baskalarinda gordugumde bukadar kotu gozukmuyor sag profilden bakinca guzel sol profilden bakinca kemerli gozukuyor.. ustelik doktorum hic bir sekilde benim resmimi paylasmadi buda cok korkutuyor beni demek ki yapamamis ki paylasmadi diye dusunduruyor insani:KK43::KK43:

Evet canim sordum bana masaj verdi ama masaj yapinca hic bir sey degismiyor.. ve bu sislik ameliyat olmadan oncede vardi ve halen ayni yerde duruyorlar cok korkuyorum gecmicek diye cunku ozellikle burnumun o sis kismi icin gitmistim 2 ay daha beklicem herhalde gecmezse geri doktora gitcem artik ama yani sislikler baskalarinda gordugumde bukadar kotu gozukmuyor sag profilden bakinca guzel sol profilden bakinca kemerli gozukuyor.. ustelik doktorum hic bir sekilde benim resmimi paylasmadi buda cok korkutuyor beni demek ki yapamamis ki paylasmadi diye dusunduruyor insani:KK43::KK43:
Allah Allah doktorun kimdi benim 18. Günüm ama ödem büyük ölçüde indi 14. Günde bandaj çıkarıldı aşırı şişti ağlayacaktım nerdeyse 4 günde oturdu burnum ama aynı teknikle mi yapıldı bilmiyorum ki

Allah Allah doktorun kimdi benim 18. Günüm ama ödem büyük ölçüde indi 14. Günde bandaj çıkarıldı aşırı şişti ağlayacaktım nerdeyse 4 günde oturdu burnum ama aynı teknikle mi yapıldı bilmiyorum ki

Doktorum cok super super is yapiyor bundan kesinlikle eminim yani yaptigi burunlari okadar cok begeniyorum ki ve kesinlikle onu kotulemek istemem ama cok zoruma gidiyor benim burnumun Boyle olmasi sanki hic bir sey degismedi eskisine gore sadece azicik havada:(:( doktorun adini yazmak isterim ama korkuyorum benim yuzumden kimse ona gitmicek diye cunku gercekten aslinda cok guzel is cikariyor giden herkes memnun kalmistir.. demin konustum doktorumla bana diyor ki her gece yatmadan once bandla sabahlari geri cikar.. bide oyle deniyecegiz

Doktorum cok super super is yapiyor bundan kesinlikle eminim yani yaptigi burunlari okadar cok begeniyorum ki ve kesinlikle onu kotulemek istemem ama cok zoruma gidiyor benim burnumun Boyle olmasi sanki hic bir sey degismedi eskisine gore sadece azicik havada:KK43::KK43: doktorun adini yazmak isterim ama korkuyorum benim yuzumden kimse ona gitmicek diye cunku gercekten aslinda cok guzel is cikariyor giden herkes memnun kalmistir.. demin konustum doktorumla bana diyor ki her gece yatmadan once bandla sabahlari geri cikar.. bide oyle deniyecegiz
Ay inşallah dilediğin gibi olur kuzum ya dene bakalım öyle birde

Moralını bozmak gıbı olmasın ama bende oldum bı bucuk ay oluo ve sanmıorm o burnun deısceını doktorum banada 6 ayda operasyon sozu verdı bende hergun senın gıbı ınıcekmı dıe bakanlardanım malesef bırıncı ay kıntrolde gecmıceını soyledı doktorunız kım

Moralını bozmak gıbı olmasın ama bende oldum bı bucuk ay oluo ve sanmıorm o burnun deısceını doktorum banada 6 ayda operasyon sozu verdı bende hergun senın gıbı ınıcekmı dıe bakanlardanım malesef bırıncı ay kıntrolde gecmıceını soyledı doktorunız kım

Biliyordum, kesinlikle boyle olacagini biliyordum bende yurtdisinda oldugum icin kontrolara gidemiyorum ancak 12i ayda kontrole gidebilirim oda belki ve umarim benimde burnumu duzeltir... su an hic bir sey soylemiyor anca bekle diyor bana ve hic onprofilden resim istemedi tek yan profilden resim soruyor... doktorumun adini mesajdan size yazsam olurmu

Benimde 4 ay oldu şişlik inmedi tekrar ameliyata aldi doktorum malesef. Bugun 3.gunumdeyim sil bastan hersey

4u haftama girdim bugun ve burnum halen boyle sisler iniyor ama bu kisim boyle kaliyor bu simdi halen sis mi ki anlamadim ki cok tuhaf ve cok cirkin on kismida bu yuzden sarkik duruyor baska kimsede boyle tuhaf sislikler oldumu? Lutfen lutfen yardimci olunnnn

Resmini goremedim ama şöyle soyliyim bende 4 ay önce burun kemerini aldirdim ve hafig yukari kaldirdim. Ne yazikki burun ucumda Şişlik kaldı, ödem sandık 4 ay bekledik inmedi. Daha sonra sağ burnumda çökme meydana geldi ve beni tekrar ameliyata aldı doktorum duzeltme ameliyati oldum ücret odemedim fakat onceki ameliyatimdn cok daha zor geciyo suan

Resmini goremedim ama şöyle soyliyim bende 4 ay önce burun kemerini aldirdim ve hafig yukari kaldirdim. Ne yazikki burun ucumda Şişlik kaldı, ödem sandık 4 ay bekledik inmedi. Daha sonra sağ burnumda çökme meydana geldi ve beni tekrar ameliyata aldı doktorum duzeltme ameliyati oldum ücret odemedim fakat onceki ameliyatimdn cok daha zor geciyo suan

Back
X