önerilerin için tşk 1inde doktora gidicem ama bi ön bilgi aliim dedm ii deoldu eşim yürüyüş yapmadığımdan olduğunu söölüo tabi bu onun görüşü bu konu da da bişii sööleyebilirmisin çünkü ayakta durma diosn bu yürüyüşle çakışıo?
selam kızlar
bana sanki çok erkenden şişlikler başlamış gibi geldi,
ben 38.haftamdayım şuan ama hala şişlik felan yok..
ben hamile kaldığım anda doktorum bana tuz,baharat ve turşu kesinlikle yasak demişti
bende bunlara aynen uydum ,bunların etkisi oldu sanırım çünkü çoğu arkadaşım bu şeyleri normal tüketti ve her yerlerinde şişlik oldu...
belki bünyesel bir şeydir ama yinede küçük bir tavsiye olsun diye söyledim..
birde fırsat buldukça ayaklarınızı uzatın altına yastık koyun ,çok fazla ayakta kalıp yormayın ayaklarınızı
herkese sağlıklı gebelik ve doğum dilerim
benim 30. hafta gibi başlamışdı şimdi vücudumda bacaklarımda hat kalmadı resmen kalas gibi düm düz geliyorumm çok şişim
sevgili hamileler :CüvCüv: ayaklarda şişlik kaçıncı hafta veya ayda başlar 23. haftadayım bugün biran ayaklarımı tanıyamadım bileklerimin alt tarafı şişmiş ve ince ince kılcal damarlar gözümeya başlamış tıpkı babanne ayağı gibi çok kötü baktıkça moralim bozuluo mafoldumben şişlik bi şekilde incek ama damar görünümüde geçermi? bi de bu şişlik bu hafta da normalmi? :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?