Ödem...

simeran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
52
16
88
40
Merhabalar, Ameliyat olalı bugün 85 gün oldu. Son haftalarda yanaklarımda ödemler oldukça arttı. Tabi hala burnumda da ödem var. Daha önce arkadaşlarım fark etmezken şimdi yanaklarımın şiş olduğunu söylüyorlar. Ameliyat olan arkadaşlar sizde ödemler ne zaman dağılmaya başladı. Bu süreçte artması normal midir? Azalması için neler yapabilirim? teşekkürler...

merhaba benim de yüüzm aşırı şişmişti ve şişlerim uzun sürmüştü. ama iki ayda falan geçti sizin biraz uzun sürmüş

Doktorum iki aydan sonra ödemler dağılmaya başlar demişti. Burnumda azalırken yanaklarımda arttı. Tabiki hemen geçmesini beklemiyorum ama artması biraz canımı sıkıyor.

bir şey soracağım benim de ameliyatın 14. günü ama burnumun ucu topuz gibi duruyor bu da olduğundan daha kalkık gösteriyor, bu ödemden midir, yoksa çok da fazla bir farkı olmaz mı

ayrıca ben pcos hastası olduğum için önceden doğum kontrol hapı alıyordum, ameliyattan önce ara verdim, tekrar başlasam ödemim artar mı? bir de concerta almam ödem miktarımı etkiler mi artırır mı?

Benim 7 ay oldu hala odemler devam hergun baska yere kayiyo encokta ucunda toplandi bide ince deriliyim iyilesme surecim hizli allahtan

Benim 7 ay oldu hala odemler devam hergun baska yere kayiyo encokta ucunda toplandi bide ince deriliyim iyilesme surecim hizli allahtan
7 aya rağmen ve ince derine rağmen ödemler geçmediyse kendi halimi düşünmek bile istemiyorum en iyisi öleyim ben

Benimde 5 ay oldu burun ucu hala top gibi ödemli:KK43: tuzu azalttigim günler hemen farkediyor hergün olmasada maydonoz suyu ve yeşil çaya devam

Back
X