evet varSiz hala arayanın avukat olduğunu düşünüyor musunuz? İçiniz rahat etmek istiyorsa E devlete bakın. Hakkınızda açılmış bir dava varsa çıkar.
bende ona sizi allaha havale ediyorum dedimNe biçim avukatmış o öyle. Dava masrafları da üstünüze kalmadan ödeme yapsaydınız keşke.
Adamın sizi taciz edip beddua ettiğine tanık arkadaşınız var mı telefondan sesini duyduğuna tanıklık edecek. Bir daha ararsa ben de size dava açacağım sahitim de var beni tehdit ve tacizden deyin:)
Adamın tek derdi siz misiniz ki? Neye dolmuş bu kadar? Çok ilginç.
evet icra takibi varOdetmek icin yaptiklari oyunlardan yalnizca biri.. Cogu oyle yapar cunku sizi icraya verse 300 tlden daha cok masraf yapar. Bir de sizi arayan avukat degildir eminim yaninda çalışan katibi aramistir..sonuc olarak icraya verilmemissinizdir ama emin olmak icin en yalin adliyeye gidip icra müdürlüklerinden sorabilirsiniz.. Hakkimda acilmis icra takibi var mi diye ogrenebilirsiniz.. E- devletten ogrenebilirsiniz..
Ha bir de isterseniz denemek icin avukata dosya numarasini sorun bakalim ne diycek dosya numarasini verin oraya odeme yapicam deyin..
Bazı avukatların ofisinde çağrı merkezi gibi düzen oluyo.5 -6 kişi bilgisayardan arama yapıyo.Borç 1000 liraysa sana 2500 lira oldu ama öderseniz 1500 diyolar bunları kafalarına göre söylüyolar.Avukatlar borçlularla muhattap olmuyo.Yani sizi arayan o tarz çalışanlardan biridir.Ama e devlette görünüyosa daha bi hafta olmuş vereli bi hafta daha bekleyin bakalım.Geçen hafta burada bir konu açmıştım. Avukat tehdit ediyor diye. Bu avukat beni icraya verdi 300 tl lik bir borç için. Ama bana gelen ödeme emri bir tebligat hiçbir şey yok.
Adam gönderdim diyor, ama sana kanıt sunmak zorunda değilim diyor. Ama ptt muhtarlıklar hiçbirinde yok.
Evde halam var bütün gün, o da gelmedi diyor.
Bu avukat ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Gönderdim diyor, göndermiyor.
İcraya veriyor, beni arıyor ee ödeyecek misin diyor.
Dahası gün yüzü görmessin inşallah diyor.
Bilen birileri yorum yapsın birileri yol göstersin. 15 mayısta icraya verdi avukat beni. Ama elime ulaşan hiçbir kağıt belge yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?