ödemesi gereken borçları vs var arkadaşlarını kırmadan nasıl söyleyebilir?

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
547
1.716
113
23
Ya bu konuyu yakın bir arkadaşım için açıyorum kendisi asker istanbul da dubleks bir ev tuttular üç kişi kişi başı beş bin misafirhane de kalıyordu normalde oranın şartları çok zor dün sözleşmeyi imzalamışlar bugün eve çıkmaları lazım ama anlık tamam demiş ama şuam pişman insanları yarı yolda da bırakamam demicekler mi başta deseydin diyor ki haklılar da nasıl halledebiliriz bu meseleyi ödemesi gereken borçları vs var arkadaşlarını kırmadan nasıl söyleyebilir

Üff ben de böyle bir şey yapmıştım ünideyken. Sonu çok fena asla iyi bitmiyor.

Bacım ne diyorsun hiç birşey anlamadım
Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye

aynen bende anlamadım dedim bende mi problem:)
şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…