- 15 Temmuz 2019
- 547
- 1.716
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diyeBacım ne diyorsun hiç birşey anlamadım
Ya konumu tam bilmiyorum yardım edin lütfen aaaaaistanbulda 15 bine dubleks evi nereden bulmuşlar şu an beni merakta bırakan şey bu oldu
E biz de farkındayız nasıl böyle olmadan halledebiliriz diye fikir almak istedikÇocuk oyuncağı mı bu, milleti yarıyolda bırakmasın tabi.
Nasıl kurtuluruz bu durumdanÜff ben de böyle bir şey yapmıştım ünideyken. Sonu çok fena asla iyi bitmiyor.
aynen bende anlamadım dedim bende mi problem:)Bacım ne diyorsun hiç birşey anlamadım
Aşağı da tekrar anlattımmm ahahajahajaNe diyosun be abla gözünü seveyim be abi
Kişi başı 15bin yazdı da ben mi yanlış okudum diye tekrar tekrar okudum shshsistanbulda 15 bine dubleks evi nereden bulmuşlar şu an beni merakta bırakan şey bu oldu
şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diyeaynen bende anlamadım dedim bende mi problem:)
Yerine 5 bin verecek 3. bir kişiyi çabuk bulurlar ama yaptığı çok ayıp.Nasıl kurtuluruz bu durumdan
Konuya odaklanabilir miyiz ama yaKişi başı 15bin yazdı da ben mi yanlış okudum diye tekrar tekrar okudum shshs
Ya zaten çıkıyor eve bugün ayıp bir şey olduğu için çözüm bulmaya çalışıyoruzYerine 5 bin verecek 3. bir kişiyi çabuk bulurlar ama yaptığı çok ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?