• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödemin çok fazla olması

ecemlesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
64
24
3
37
Arkadaşlar acil bı soru soracağım hamilelikte 31 haftada sadece ayağı sisenlere değil sorum o normal şişlik ya da ödem tmm.ama ben kalça baldır diye tabir ettiğimiz bildiğiniz kasıktan ayaklara kadar ödemim var hatta kaşık bolgemdem diz kapagina kadar kırmızı renkte oldu bacagimdaki şişlik mi ödem mi neyse dokununca beyqzlasiyo bırakınca kırmızıya dönüyor acıyor ikiz gebeyim korkmalı miyim tansiyonum yok bu arada zehirlenme olunca tansiyon illa olmalı mi

Anlattgnz seyler normal değil doktora gttnz mi?

Salı gideceğiz perinatoloji ye Ankara ya gidiyoruz hep her hafta ama bu hafta bayram girdi araya çok korkuyorum
Kendi şehrinizde de bir kadın doğumcya gidin lütfen benim anlamdgm şey korkunuz var ama evdesnz neden?
Bazı şeyler riske atılmaz ben bu şekilde bir surec yaşadım ve özelde 40 yıllık doktorum bile anlamdgi bir sürec yaşadım ve devletteki gencecik doktor anladı.

Bişey bulamadikar idrar kan temiz idrar kültürü 3 gün sonra çıkacakmış bacaklardaki kızarıklık acımaya ultrason ile baktı pıhtı atımı yok dedi ondan değil en azından damarlarda akış var diyor... enfeksiyon a yönlendirme yaptı elle muayene etti ihtimali olara antibiyotik yazdı bı hafta kullan dedi.nst de iyi çıktı yani direk gördüklerinde tepki vermediler anlamadım.perinatoloji baktı ultrason yapan ayrı o doktor baktı enfeksiyon doktoru baktı daha kime gostereyim bilmiyorum kültür sonucunu bekliycem

🤣bende aynı durumdayım lömbür lömbür oldum🤣 hatta benım dudaklarım bile şişti yani siz düşünün hiç bi sorun çıkmadı.

sadece bayram arası fazla ayakta durma yorulma oldu .

bide kurban eti vücudu temizler eklemlerde ağrı bedende ateş falan yapar diyorlar büyükler , bilmiorum alev atıyor vücudum

Back
X