ödemm!!!!!

ezberrbozan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
16
1
36
35
arkadaşlar,
hamileliğimin 27 haftasındayım ve iki haftadır ayaklarım iki beden birden büyüdü hareket etmek bile işkenceye dönüşüyor,ayaklarımı gün boyu yüksekte tutmaya çalışıyorum tuzu olabildiğince azalttım günlük 30 dk yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor
bu ödem ve şişliği azaltabilecek önerileri olan var mı

canım ödemin en büyük sebebi tuz.. tuzu kesip bol su içip çok azda yürüyüş ödem işi tamamdır canım geçmiş olsun Rabbim sağ sağlım kucagına almayı nasip etsin:anneadayı::KK46::nazar:

İlk hamileliğimde ayaklarım sonlara doğru özellikle sol olan, iki numara büyüdü, 37 iken 39 no ayakkabı ile gittim doğuma...
Yapabileceğin en iyi şey yüksekte tutup dinlendirmek...Bu şişme olayı doğumdan bikaç ay sonrasına kadarda devam etti malesef...

Kesinlikle tuzu kesmen lazım bende Tiroid oldugu için tuzu en aza düşürdüm sende öyle yap inş ödemin azalır ve bol bol su iç okdr cok iç ki tuvalette idrarın beyaza dönsün renksizleşsin yanı bıkmadan usanmadan..bıde şeker çikolata kahve onlarıda tüketme yanı işin asli karaciğerini yorma fazla

arkadaşlar,
hamileliğimin 27 haftasındayım ve iki haftadır ayaklarım iki beden birden büyüdü hareket etmek bile işkenceye dönüşüyor,ayaklarımı gün boyu yüksekte tutmaya çalışıyorum tuzu olabildiğince azalttım günlük 30 dk yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor
bu ödem ve şişliği azaltabilecek önerileri olan var mı
Tatlim tuz su hareket bunlari yapiyormussun cok iyi devam ama tavsiyem karbonhidrati da azalt baya ben ilk gebeligimde ve gebelik sonrasinda da fark ettiğim bu inan karbonhidratlar tuzdan bile fazla ödeme neden oluyor...

Back
X