• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödev... ( Hukuk )

MissMoonTwilight

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
7.263
1.746
398
Öncelikle iyi akşamlar hanımlar.
Sıfırdan bir konu açmak yerine mevcut konu üzerinden düzenleyerek konu açayım dedim, eski soruma yanıt geliyor çünkü.
Avukat veya Hukuk Fakültesi üçüncü/dördüncü sınıf öğrencisi biri aranıyor hanımlar, Medeni Usul Hukuku konusunda bilgi almam lazım. özelden de yazışabiliriz.

Son düzenleme:
E-posta adresinizi yazarsanız pazartesi günü size örnek karar atabilirim. Kararlarda aradığınız herhangi bir özellik var mı? Ya da karar tarihine ilişkin bir tercih?

Avukat veya stajer avukat tanıdıgınız yok mu yardımcı olabilecek? Yoksa idare mahkemesi kalemlerinde size yardımcı olabilirler dosya incelersiniz, yalnız karar yeterliyse netten uygun danıştay kararlarına ulaşabilirsiniz

Bol şans:KK28:

E-posta adresinizi yazarsanız pazartesi günü size örnek karar atabilirim. Kararlarda aradığınız herhangi bir özellik var mı? Ya da karar tarihine ilişkin bir tercih?

Özelden yazıyorum :)
Kararlarda aradığım herhangi bir özellik yok iki davadan biri olması kafi.
Mevcut davaya göre raporumu kendim yazacağım zaten, çok teşekkür ederim :)

Avukat veya stajer avukat tanıdıgınız yok mu yardımcı olabilecek? Yoksa idare mahkemesi kalemlerinde size yardımcı olabilirler dosya incelersiniz, yalnız karar yeterliyse netten uygun danıştay kararlarına ulaşabilirsiniz

Bol şans:KK28:

Bir tane vardı onun da senelik izne ayrılacağı tutmuş ulaşamıyorum :KK53:
Onlara da tekrar bir göz gezdireyim belki atladığım olmuştur.
Çok teşekkür ederim :)

google akademik diye aratırsan karşına bir arama motoru çıkacak yine google a ait. halk erişimi bulunan kütüphanelerdeki akademik makale tebliğ vs hepsine ulaşabilirsin.

Back
X