Olur niye olmasınHeeeee kek yarışması olacak yani nevoş
AgustosOlur niye olmasın
Nasip canımAgustos
TebriklerYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüz @Nevreste ye çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederim canımTebrikler
gulecgule kullanYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüz @Nevreste ye çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederimgulecgule kullan
Vayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeeeYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Teşekkür ederim canımVayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeeecanooom çok güzel iyi günlerde kullan fıstığım
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Teşekkürler Nevoşummmm.Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.Eki Görüntüle 3030833
Vaay nefis kekler yapmak nasip olsun canım beniiiimÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.Eki Görüntüle 3030833
Sağol canım@Margaret Hale @-cantanem- kizlar hediyeleriniz hayirli olsun gule gule kullanin
Ay ben bunu görmemişim kii hemsoooÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.