- 22 Temmuz 2017
- 45.745
- 135.321
- 598
İnşallah canım benim, teşekkür ediyorumyasminsay canım çok güzelmiş hediyen
Ağız tadıyla güzel günlerde, güzel sofralarda kullanın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim, teşekkür ediyorumyasminsay canım çok güzelmiş hediyen
Ağız tadıyla güzel günlerde, güzel sofralarda kullanın inşallah![]()
Yandım, yandım, yandım yandım ah yine yandım, bana yeniden şarkılar soyleten kadınVallahi kullanacağımhatta açılışını, yöresel yemekler yarışmasında yapacağım inşallah
![]()
Tarifime uyumlu, hep bu sebeple kullanacağımYandım, yandım, yandım yandım ah yine yandım, bana yeniden şarkılar soyleten kadın![]()
Amann AllaaahııımmmmmmmmEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canımNevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum![]()
Gözümde canlandı koskoca maziii, sevgilim Nerede ben NeredeyyiimmmTarifime uyumlu, hep bu sebeple kullanacağım![]()
Bi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm deAmann Allaaahııımmmmmmmm
Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben bu tabakları aşerdım nolcak şimdi
Güle güle kullann kuzuummmmmmmm
Sonuna kadar hakkeeettıınnn![]()
Teşekkür ederim kuzuballımAmann Allaaahııımmmmmmmm
Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben bu tabakları aşerdım nolcak şimdi
Güle güle kullann kuzuummmmmmmm
Sonuna kadar hakkeeettıınnn![]()
Enişteye, aşerme bahanesi ile aldırmak varken mi?Bi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm de![]()
Gözümde canlandı koskoca maziii, sevgilim Nerede ben Neredeyyiimmm![]()
Tabak mı aş erdin derse ?Enişteye, aşerme bahanesi ile aldırmak varken mi?![]()
Enişten bu duurmdan çok madurTeşekkür ederim kuzuballım
Hemen enişteye haber yollayalım![]()
Toprak aşeren oluyor da, tabak niye olmasınTabak mı aş erdin derse ?yiyecek bişey olsa şansım yüksekti
![]()
Evine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengimBi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm de![]()
Aşermek hakkınızEnişten bu duurmdan çok madur
Normal kadınlar yemek aşerir sen Roma'ya falan gitmek istiyorsun dıyo
Ne yanı benımde canım böyle şeyler çekıyo napim![]()
Gizli girmene gerek yok canım, kapıyı açarım ben sanaEvine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengim![]()
Evde tabak dolu. Onlardan birini getirir verirToprak aşeren oluyor da, tabak niye olmasın![]()
Sana serbestEvine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengim![]()
ay canıımmmmGizli girmene gerek yok canım, kapıyı açarım ben sana![]()