• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii :halay:

Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste Nevreste ve isabel isabel ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

Çok mutlu oldum :KK19:
Waoww daha yeni gördüm ben canım çok güzellermiş gerçekten ne sunumlar yaparsın sen bunlarla harikalar gerçekten rengine şekline desenine herşeyine ayrı ayrı bayıldım :36: güle güle güzel günlerde mutlulukla kullan canım bnm :15::60:

Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii :halay:

Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste Nevreste ve isabel isabel ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

Çok mutlu oldum :KK19:
Vaaayyyyy,hediyene bayıldım canım çok şık.Ağız tadıyla yiyeceğin yemek sunumları yapmayı nasip etsin Rabbim.:dua:
Tariflerden sonra geldim az kalsın ellerine sağlık yazacaktım buraya :KK53:

Son düzenleme:
Back
X