- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Gule Gule kullan yasminimEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella veNevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Acele etmede temiz bişey olsunGule Gule kullan yasminimmisil misil uyu icinde
Senin hediyen iade edilip tekrar geldi benimki daha kargoya bilem verilmemisoyy sanssiz basim
Teşekkür ediyorum canım benimGule Gule kullan yasminimmisil misil uyu icinde
Senin hediyen iade edilip tekrar geldi benimki daha kargoya bilem verilmemisoyy sanssiz basim
Yeniden hayırlı olsun canım güle güle huzurla uyuyun inşallah içindeEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Sağolasın canım benimYeniden hayırlı olsun canım güle güle huzurla uyuyun inşallah içinde
Bugün çıkmış olması lazımGule Gule kullan yasminimmisil misil uyu icinde
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Güle güle kullan canım, çok güzelEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Teşekkür ediyorum canım benimGüle güle kullan canım, çok güzel
Evet cikmis nevoBugün çıkmış olması lazım
Cok merak ediyorumAcele etmede temiz bişey olsun
Hadi hayırlı olsun gelince haber veririsin:)Evet cikmis nevoben de dun ogrendim kardesimden kargo sirketinden mesaj gelince diger kargolarimiz sanmis annemin dogum gunu icin aldiklarimiz yurtici kargo deyince ben anladim tabe
Canım hayırlı olsunBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle ayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Cok tesekkur ederimKazen @Lisabella Nevreste cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
Tesekkur ederim nevoCanım hayırlı olsunİyi günlerde sağlıkla kullan inşaallah
Güzel günlerde, keyifle kullan canım benimBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle ayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Cok tesekkur ederimKazen @Lisabella Nevreste cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?