Hediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı
Başta Kazen
Bey,Nevreste
ve Efser
olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim. Eki Görüntüle 1560455
Hediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı
Başta Kazen
Bey,Nevreste
ve Efser
olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim. Eki Görüntüle 1560455
Çok teşekkürederim canım nevoşum,seninde ellerin dert görmesin, harik
a bir yarisma yürütüyorsunuz,senin ilgin alakan ve kibarligin bambaşka seni seviyorum
Çok teşekkürederim canım nevoşum,seninde ellerin dert görmesin, harik
a bir yarisma yürütüyorsunuz,senin ilgin alakan ve kibarligin bambaşka seni seviyorum
Eki Görüntüle 1608881
hediyem bugün elime ulaştı KazenNevresteEfser
ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm
çok teşekkür ederim nevoş,
senin sayende biliyorsun dimi
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
herşey için ayrıca teşekkür ederim sana
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
Eki Görüntüle 1608881
hediyem bugün elime ulaştı KazenNevresteEfser
ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırım
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırım