- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- Konu Sahibi eSmerimSin
bende çok çıkar o sivilceler hatta çıban gibi kocaman, patlatırım geçer :)
tabi seninkini bilemem.
tabi seninkini bilemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücudun farklı bölgelerinde de meme ucu oluşabiliyor; biliyorsunuz değil mi? Lenf bezlerinin olduğu tüm noktalarda körelmiş meme uçlarının çıkması muhtemel. İnternetten araştırın, ne olduğunu öğrenmek için de mutlaka doktora gidin.
bulaşması için cinsel birleşme olması şart değil sürtünme yoluyla da bulaşır yani temas yeterli bulaşması için.sakın sıkayım falan da deme kanarsa kanla birlikte yayılır virüs diğer bölgelere de.
Sivilce, yağ bezesi, kıl dönmesi vb.. Mesela bende kıl dönmesi sivilce gibi görünüyo, zonk zonk atıyo ağrısı. Annemde de uçlanıp uzuyo böyle dışa doğru. Ben genital bölge yakınında olunca da cildiyeye gidiyorum:44:Bence doktora git, insanın içi rahat etmiyo yoksa:26:
Geçmiş olsun
kizlar affedersiniz az önce wcdeydim ve bacak aramin hemen yaninda yani genital bölgemin yaninda sivilceye benzer birsey fark ettim..
iyice inceledim(daha dogrusu incelemeye calistim) meme ucu büyüklügünde birsey hatta meme ucuna andiriyor.. sivilce olmadigi kesin..
sivilce olsa beyazimsi olur ucu.. sktirma gibi bir sansim olur..bunda öyle bir sansim yok..
..cok ürktüm ya :18:
kımsenın organı o bölgeme degmedı yanı baskasından bulasma ıhtımalı sıfır.. ayrıca hergün dus alıyorum hanı pıs bırısı olsam hıjyen dıcem ama bılemedım durduk yere neden böyle bırseyle karsılastım anlamadım..=( yınede tskler yardımın ıcın..
okudum simdi nette bazi sitelerde cinsel yolla bulasiyormus cogu kez..
ben bakireyim ve icinde degil tam yaninda yani dis bölgede.. görüntü olarak sigil ama belirtiye göre sigil mi bilemicem ama yinede cok ürküyorum..=(
sımdı kafama taktım ya basıma agrılar gırdı..
cok bakıp bakıp ıncelemekte ıstemıyorum..elleyıp durma ıstemıyorum.. sanırım bıraz beklıcem gecmezse doktora gıdıcem..
bırazda sızlerın fıkırlerını arastıcam netten..
yakın zamanda eskı sevgılmın ölüm haberını almıstım..cok cok üzüldüm öyle böyle degıl..cok sarsıldım acaba üzüntüden mı cıktı olabılır mı?
ama sıvılce desen sıvılcede degıl kı..
Çok geçmiş olsun...
Özür dilerim ben de güldüm bir an dumadumun güldüğüne
Ne kadar kibar hatunlarız biz yahu![]()
siz gülünce sımdı bende tebessüm ettım... :) ıykı varsınız kızlar..
Et benı gbı bısımı tarıf etsene tam
ya böyle kabarık, hafıf sert.. büyük bır sıvılceye andırıyor ama sıvılceyı patlatırsın ya beyaz bır sıvı cıkar.. öyle bırsey degl..patlatma gıbı bır sansın yok yanı.. hemde böyle elıne gelıyor.. meme ucu yokmu bızım? ıste aynen öyle bır görüntü..üstünde böyle mınık mınık delık gıbı seyler var tamda göremıyorum ama gördügüm kadarıyla anlatmaya calsıtım =(
sımdı kafama taktım ya basıma agrılar gırdı..
cok bakıp bakıp ıncelemekte ıstemıyorum..elleyıp durma ıstemıyorum.. sanırım bıraz beklıcem gecmezse doktora gıdıcem..
bırazda sızlerın fıkırlerını arastıcam netten..
yakın zamanda eskı sevgılmın ölüm haberını almıstım..cok cok üzüldüm öyle böyle degıl..cok sarsıldım acaba üzüntüden mı cıktı olabılır mı?
ama sıvılce desen sıvılcede degıl kı..
canım rahat ol..genital siğil cinsel yolla bulaşır..
Yani bir şekilde oraya temas şart..asla olmadı diyorsan hormanal birşeydir..herkeste zaman zaman oluyor..yağ bezesi olur çıban olur .ama geçer hemen..
rahatla biraz ama doktora da git..
Sen oraya pamuga sırke dok oraya sabah kadar beklet pamugu