Odun gibi birine ne tesirli olur :(

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
Can'lar 6-7 aydır arkadaşça görüştüğüm biri var.tanışmadan önce bile çok hoşuma giderdi.elhamdülillah tanıştık sürekli msn ,geceleri msj sürekli irtibat halindeyiz.Diyorki sende gönlüm var ama engellerim var.evliliğe maddi ve manevi hazır değilim.başkasıyla görüşücem filan diyorum nabız yokluyorum hemen surat düşüyor ama senin mutluluğun için ben sukut eder başımın çaresine bakarım diyor.benimde ondan hoşlandığımı biliyor ama ne ileri ne geri adım atıyor.belirsizlikten sıkıldım ya sevgilim olsun ya sıradan arkadaşım.hani sevgili olalım beni bekle filanda demiyor.hergün görüşüyoruz.ama tık yok.
birbirimize ortak derdik.birlikte dini şeyler öğrenmeye çalışırken.hala ortak şöle ortak böle.ne yapsam bilmiyorum.kaç defa ima ettim.ben senin neyinim filan diye hep kaçamak cvplar veriyo.hani çok istekliymişim gibide görünmek istemiyorum.Olumsuz yönleride çok fazla ama ben sevgili olarak onu tanımak istiyorum.Napsam sizce güzel bacılarımmafoldumben

olmaz sekerim olmaz bunlar odun geldi odun gider.aman ha alınma kendi adima konusyorum:ecrin_bebek:

canim bi adam sevdigini hoslandigini adam gibi cikip soylemiyorsa ama diger turlu her hareketinde bunu ima ediyorsa iliskiden korkup seni kaybetmek istemiyor demektir.
yani kisaca kacamak dovusuyor denir buna.
bilmiyorum ama bende pek iyi bi imaj olusturmadi, bu ise yuregini koyamiyorsa en basta zaten hic gitme pesinden.

Böyle bir oduna keskin bir balta gerekir..Kes gitsin..

balta gerekir..
ya ne diyecem bir adamı sevgili olarak tanımakla arkadaş olarak tanımak arasındaki fark nedir...
zaten size göre olmadığını söylemişsiniz...sorun ne.. ne istiyorsunuz...
hiç bir şey değişmeyecek sevgili olsanızda...
bir de ben sen neyinim falan... böyle sorular sormayın... bırakın o söylesin neyi olduğunuzu... neyi olmanızı istediğini...
bir adama beklenti koymayın... kaçar... ya zekasını zorlamıyorsunuz ki... sizi nasıl elde eder diye kafa yormuyor... adam evet dese tamam diyeceksiniz... neden uğraşsın ki... çekici gelmiyorsunuz ona...isterseniz çok çok çekici biri olun farketmez...

ne bileyim işte hani şimdi böle çok odun gibi sevgili nazarıyla bakınca daha şevkatli olurmu diye...haklısınız hemde çookkk.Allah razı olsun..mesafe koymak en iyisini.ama diyorum gene elim telefona gidiyor..biri beni durdursunkafamçokkarıştı

fidan olan hiç bir erkek yok hepsi odunnnkaydirigubbakcemile5

Odun falan değil ki bu adam..
ılişkiye veya evliliğe hazır değil hepsi bu.
Bu durum rahatsız ediyorsa görüşmeyi keseceksiniz sengözlerimebaksanab

bu adamdan ne köy olur ne kasaba olur........
odun olsa bile bi sobada yakarsında işe yarar
bunun odun hali bile işe yaramaz......
en iyisi sen bunu unut gitsin
sonunda daha cok üzülecegine.......
hiç bu gönül işlerine girme derim ben.......

baştan yenik olmassss..kendinide kaptırmadan yol ver gitsin..artı odun gibi birine kömür tesir olur yak gitsin pöffff

Son düzenleme:
ne şevkati... ya o erkek o göstersin size şevkati... annesi misiniz adamın?
evet kafası karışık bir adamı aramayın... kendi haline bırakın...
sizinki biraz elde etmeyi istemek...siz aramazsanız o arar mutlaka... merak eder ilgisi neden kesildi diye... zor ama bakalım ne yapacak... o nedenle onu aramayın ve size ulaşabileceği yerlerden uzak durun...
flört hukuku ordinaryus proseför elfida......

canım yaşı bası evliliği ne ciddiyette düşündüğü
yani evlilik onun için nedemk çok fazla önemsediğinden olabilir
böyle bi durumu grmüştüm daha önce ve şimdi sonu tutkulu sadakatle bağlı aşk kokan bi evlilik seninkide hayılı ise böyle olur inş.:1hug:

ne çok kişi aynı şeyleri yaşıyo ya.

arkadaşım, şu diyeceğimden sakın şüphe etme çünkü denenmiştir.
bu herifin hayatında zaten birisi var ve seni yedekte tutuyo.
ayrılcak gibi falan da değillerdir, sadece onda olmayan bişi sende olabilir.

sana çok iyi davranıyo olabilir, süper dindar olabilir, sürekli Allahtan korktuğunu dinine bağlı olduğunu ve etrafta ne çok şerefsiz dolandığından vurgu yapıyo olabilir, ama bu gerçek.

böle düşününce bütün herşey yerinde oturcak görürsün, sen de bi düşün.

işte böle oldu mu sinirim bozuluyor madem zamanını senle geçiriyor (msj falan) niye adını koymuyor bu birlikteliğin hayret bişi yav :1shok:

BENCE BU ODUNU ATEŞ OL YAK CANIM
KÜLLERıNıDE SAVUR GıTSıN
görüşmeyi bitir
sende gönlüm var diyen arar bulur ve bu ilişkinin adını koyar
yok dediğin gibi odunsa hiç uğraşma

sinir oluyorum böyle triplere..kesinlikle ve kesinlikle kendini br müddet geri çek.ama gerçekten yap bunu... mesajlarına çok geç cevap ver bazen hiç verme... unutmuşum vs şeyler de. kendin hakkında açıklayıcı davranma.bakalım seni gerçekten istiyor mu o zaman anlaşılır...

hazırlığı olmadıgı için sana ümit vermek istemiyor ama seni özgür de bırakamıyor

en iyisi bir müddet uzak durmak

bir de "ortak" muhabbetine girmemek

odun olan kım kı

adam evlılıge hazır degılım demiş dimi ?

tamam deyıpte oyalamamıs bısey yapmamıs ..

bence tsk etmelısın adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…