Odun işte ne olacak...

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
içimi dökeyim kızlar çok canım sıkkın

işim gereği sabah 8 den akşam 6 ya kadar tlfnum kapalı kalmak zorunda.Sevgilimlede ayrı yerlerdyiz.pek konuşamıyoruz.Tam akşam oldu konuşcaz diorz 10 dk sonra canım ben şuraya gtcm buraya gitcm hergün dışarda 11 de eve geliyor 20 dk konuşuyoruz uykum geldi sabah iş var diyip uyuyor.biraz alttan alıp idare edeyim dedim ama patladm sonunda:BU ne fırfır gb geziosn koca 24 saatte bana 1 saat ayıramıyosn dedim ondan öncede gelecekte olacak kızımıza isim düşünüyordum.zaten saçmalıyosun ne konuşuyoruz ki daha sen bi annene söyle beni çoluk çocuktan soğutma dedi.odunsun görmedm senin gibisini duygusuz dedim bnde Normalde hayatta söylemeyiz birbirimize böyle şeyler.neyse kapattı yüzüme.bnde bıraktm tlfnu diğer odaya geçtm aramış baya msjlar atmş falan terbiyesiz beni nie başkalarıyla kıyaslıosn falan offffffffff ((((( haksız mıym ben?????

haklısın aynı sorunu bende yasadım ınsanın cok zoruna gıdıyor canım..

Adamı zaten 10dk. ancak yakalayabilmişsin;

doğacak kızınızın adını konuşmak o konuşmayı sadece 5 dk'ya indirmeye yarar genellikle...

birde haklıymış gibi konuşmuyor mu deli oluyorum

malesef erkekler hatasını kabullenıp ozur dıleyemıyorlar hem üste cıkıyorlar hemde tartısmayı ıcınden cıkılmaz bır hale getırıyorlar.. uzatıyorlar boyle zamanlarda onu soguk davran bence tartısmak yerıne.. hatasını anlasın ben oyle kurtuldum.. belkı sende de ıse yarar

Çok konuşuncada bi süre sonra cılkı çıkıyor

Sen dinlenmene baksana; işin mi yok

Konuşmak için kovalama onu

Aramanı ve ısrarını kes ; kestikten bi süre sonra rolleri değişirsiniz zaten

aynen..kaçan kovalanır sonucta

Zaten konuşamadığınız zamanlarda sadece senin için sızlıyosa bırak gitsin..

çok diil hiç konuşamıyoruz biz.birde ayrı şehirlerdeyiz konuşmayınca nasıl olacak.beni bu hale o getirdi zaten tam tersi nasıl olacak bilmiyorum konuşmamaya dayanamıyorum.ben buraya yeni taşındım ondan başka konuşup dertleşecek kimsem yok ki.onunda umrunda değil hayatına devam ediyor.zaten aramasam yine suçlu ben oluyorum hep haklı kendince

Şu erkekleri anlayabildiğim gün parmağımı kesicem resmen ya.ne gıcıklar böyle,bizi ayar etmeye gelmişler dünyaya.......

Şu erkekleri anlayabildiğim gün parmağımı kesicem resmen ya.ne gıcıklar böyle,bizi ayar etmeye gelmişler dünyaya.......

bende bendee :) onları ayrı bi yaratıkmış gb kabul ettim artık ben başka gezegenden gelmişler.o yüzden fazla takmamaya çalışıyordum ama bi yere kadar.sanki çok şey istiyoruz azıcık ilgi çok mu zorr

evet ya hatta bazen diyorum ki ah ben erkek olsam ne kadar mutlu ederim sevdiğim insanı.anahtar belli ilgi,dürüstlük,minik sürprizler falan ne yani çok şeymi istiyoruz...
hayır haketmeyen o kadar kadın öyle düşünceli erkeklere denk geliyolar ki ona da sinir oluyorum ben

aynı şeyleri düşünüyoruz.biz kadınlar daha bi fazla bağlnıyoruz sevince haliyle onlarında poposu kalkıyor.eziyet etmek lazım herhalde ondan anlıyorlar.millet flört ederken sevgilisinin ayağının altını öpüyor.bu beni dövcek elinden gelse.

aynen
tabiri caizse köpek gibi peşinden koştuğu kadınlar daha değerli,biz de onlara sevdiğimizi söyler,hakettiklerinden fazla kıymet veririz,havalara girer trip yaparlar
arası deresi yok bunun sanırım???

haklısın. bundan sonra yüz vermicem ister arasın ister aramasın onun aradığı kadar arıcam bende kavgada etmicem umrumda olmasın ...ohh ne rahat

Nedense yaş 17 ve internette tanıstınız gibi geldi

Başka gezegenden değilller ama zaten farklı yaratılmışlar,öyle kabul ettim demek sanki farklı şeyler bekliyorsun da hadi böylede kabul edeceğiz artık gibi olmuş.

Seninle saatlerce konuşmaktan zevk alabilir ama mesela maça 5 dk varsa en duygusal konuşmayı ''hadi maç başlıyoor'' diye yarıda bırakabilir.

Doğaları gereği bu,kadınları önemsemedikleri için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…